Aylardır ne yapacığımı bilmiyorumm

sibeltncr

angel
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
6
0
16
İzmir
merhaba arkadaşlar buraya bi arkdaşamın aracılığıyla üye oldum ve bazı konulara baktım gerçekten yardımcı olan arkadaşlar var benimde bi derdim var yardımcı olursanız sevınırım...
20 yaşındayım Bundan 6 ay önce antalyaya gittim amacım sadece yogun bir tempo çalısmasından sonra yorgunlugumu güzel bir tatille atlatmaktı. 18 haziranda antalyadaydım halamla birlikte çarşıya çıktım halam susadım gel surada Alperin arkadaşı var dedi su içelim dedi (Bu arada alperde kuzenım ama hep abi gibiydi bana)tamam dedim girdim dükkana karşımda bundan iki yıl önce faceden hiç tanımadığım halde arkadaşlık istegi yolladıgım kişiydi karşımda duran şok oldum halaama ismini sordum ve halam ''evet o'' dedı meğer kuzenimin en yakın arkadaşıymıs. çocuk benı faceden engellemişti çarsıdan eve döndüm ve hemen nete oturdum faceden baktığımda çocuk benım engelimi kaldırmıştı. bilmiyorum ilk görüşte aşkmı diyorlar bu duruma ben yorum yapamıyorum halama bahsettim durumu halam kuzenımle konustu etkilendiğimi söledi kuzenım ise ''Öyle bir dünya yok olmaz asla'' diyerek kestirip attı. Neyse İzmir'e geldim ve dayanamadım twitterdan takip ettim akşam eve geldiğimde oda beni takıp etmiş ve mesaj atmıs öyle konusmaya basladık. Daha sonra kuzenim duydu bunu bana bagırdı çagırdı ve benımle bırdaha konusmadı o kişiye kuzenımın duydugunu ve konusmak ıstemdıgımı soledıgımde ''kotu birşey yapmıyoruzki''dedi ya soncuta kuzenımın cocukluk arkadası o onu karsısına alıp benle konusuyorsa ben niye konusmayım kı dedım kendi kendıme. (KEŞKE BÖYLE DÜŞÜNMESEYDİM) 1 ay felan konustuk daha sonra bana msj attı ''Bana birdaha mesaj atma eger atarsan senı alpere söylerim '' dedi işte o an dunya basıma yıkıldı (bu arada arkadaşlar kuzenımın bana engel olma nedenı cocugun ıckıcı ve dısarı hayatına cok duskun olmasaydı) aradan 2 hafta gecti içip içip aradı beni öyle tekrar konusmaya basladık artık öyle bir noktaya geldiki en yakın arkdasım ıkınızde dengesızsınız diyordu hayatım o olmustu onla uyuyp onla uyanıyordum ama hergece baska kızla oldugunuda bılıyordum tabı suan kuzenımle gayet iyiyiz ve o kişiyle muhabbetim gene arada oluyor ama gecen haftalarda bı sevgılısı oldugunu ogrendım. Zaten hiç birzaman hakkında iyi şeyler duymadım onun. benim size sormak istediğim su bi insan kendi istegiyle benımle konusuyr numaramı buluyor bana msj atıyor ve bianda vazgeciyor bunları kuzenımı goz onune alarak yaptı sımdı neden bıanda vazgectı vazgecmesıne ragmen neden hala internet üzerinden takip ediyor ve içitiğinde neden beni arıyor aklımı yitiricem inanın 6 aydır aklımdan atamıyorum napıcam benn

Son düzenleme:
20 yalındayım evet haklısın ama iste keşke insanın elinden bisey gelse nasıl bi yapıya sahip oldugunu bılıyorum fakat vazgecemıyorum

Canım bence sen onu saplantı haline getirmissin kuzenin kardeşin sonuçta ve onu en iyi bilen insan arkadasıymış bence boşver üzülmene değmez daha çok gençsin kimler çıkar karşına

Ya böyle ince çıkarımlar yapma.Çocuk seni sevmiyor sevse bu şekilde davranmazdı.Bence içtiği zaman önüne çıkan her kızı arıyor,seninle konuşma sebebi de ego tatmini.Erkeklerin hoşuna gider kendilerine ölüp biten kızlarla konuşmak,o kızların ilgisini sürekli hissetmek.

Bence kurtul şu saplantından.Daha iyilerini bul.

şu adamlara istediğinde konusup istediğinde cekıp gıtme lüksünü neden veriyorsun..
madem hep aynı seyı yapıyor..
o eklıyor ve konusmaya baslıyorsunuz..
neden benım senınle ısım olmaz demıyorsunda konusup yıne aynı seylerı tekrarlattırıyorsun?
içince aklına kadın gelen adam sevdıgınden değil..
kendıne o ara eglence istediğinden arıyor...
sen eglence mı olmak ıstıyorsun?

çok üzgünüm ama sende her gece takıldığı o kızlardan birisin bence onun gözünde..

zamana bırak unutursun elbet...

Canım kuzenin onay vermemekte haklıymış sanırım,senin hakkında en iyisi olmuş bence.
içince genelde sarhoş olunca yani erkeklerde çeneye vurur oda seni arıyordur.
Sana karşı bişey hissetiği için değil konuşmak istediği için.
Bence aklından çıkarmaya bak aradığında da açma tel.
Hayatta herşeyin hayırlısı olsun hakkında ..

Senı sevıp sevmemesını gectım ıckıcı bı adamdan nasıl bır gelecek beklıyosun kı 6 ay uzun bır zaman degıl ınsanlar 5-6 yıllık asklardan vazgecıyolar bı sekılde kurtul

Dertsiz basina ne dert aliyorsun,cik gez cafelerde arkadaslarinla bulus,ne bileyim kitaplar oku vs.

ileride gülecen bu haline ama üzülecende ayni zamanda bosa zamanini ve ruhunu harcadigin icin

Gönül eğlendiriyor işte.
Ne kadar çok kız, o kadar muhabbet, o kadar eğlence.
Sana değer verdiği falan yok güzelim.
Böyle değer olmaz olsun

Arama bir daha kuzenine söylerim, facebooktan engellemeler, bu tavırlar ve sizin ısrarınız. Adam haklı hiç kusura bakmayın. Tavsiyem gururunuzu bu kadar düşürmeyin bir daha. Umarım hayatınız yoluna girer ve size gerçek anlamda değer veren insanlar çıkar karşınıza.

bu çocuk seni sevmiyor..Net!! Elinin altında tutuyor.Şimdi sen onu terslesen,itsen cevap vermesen peşine düşer,sonra sen cevap verince yine kafasına göre takılmaya devam eder,senide yan cebinde tutar..

Kuzenin haklı,arkadaş olarak iyi olabilir ama ikili ilişkide beş para etmez biri..hayatından çıkart onu canım..Yoksa çok üzülürsün..

allah askina ickici adamdan ne bekliyorsun ya, beladan baska sana ne getirebilir. Engelle faceden, telefonunuda degistir. Aklinida basina topla, 20 yasindasin muhattap oldugun insanlara bak ya, kendini atese atiyorsun resmen. Kuzenin ögrense, akrabalarin ögrense, birde rezil olursun, degermi hic. Uzaklas derim, hemde cok acil!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…