Aylardır ilişkiden sonra kasık ağrısı çekiyorum yardimmm

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
981
80
Kizlar 15 yıldır evliyim ilk defa böyle bişey başıma gelmeye başladı. İlişkiden ertesi günü kasık ağrısı pelvik bölgede yani ağrı oluyor. Önceden her ilişkiden sonra değildi ama ağrı varsa mutlaka ilişkiden sonraki gündü. Bikere o agri cok yoğun oldu günlerce surdu. Birçok Dr gittim. Net bişey çıkmadı.Bende rahim sarkması var ikinci derece. Ama yinede rahatsız edici bir ağrı ve günlerce sürmesi oek normal gelmiyor bana. Şuan artık ilişki olmasa da ağrıyor bazen geçiyor. Geçen yine sert bir ilişki oldu ağrım hiç yoktu ertesi gün yine başladı. Ya kaç Dr gittim çözüm yok artık uzaklaşmaya başladı eşimle korkuyorum ilişkiden. Cok sık ilişkide olmaz benzer bişey yaşayan varsa belki banada çare olur diye yaziyorum

Daha yeni ikincinderece dediler sarkma için. İkinci derecede ameliyat yapmiyolar üçüncü dirdunce derecelerde oluyormuş. Dr rahim sarkması dan dolayı ağrı demişti sonra yoğun olunca bu ağrılar bidaha gittim. Yok o bu kadar ağrı yapmaz dedi banada mantıklı geldi buakdar sgri ypamamasi lazim.urolojiye git dedi gittim ondada herşeye bakıldı oda bizlik bişey yok dedi. Alanında uzman bı Dr arıyorum anadilu yakasında. Pelvik ağrı konusunda cinsel hastalıklarla ilgili uzmanlığı olan iyi bir dr. Bildiğim iyi doktorlara gittim çözüm olmadı. Ama beni çöke tkiliyor psikolojik olarakta etkileniyorum artık ağrıdan dolayı.esimlede uzaklasmamiza neden oluyor.

Hetkesin ağrı eşiği hassasiyeti farklıdır. O kadar ağrı yapmaz demesi bence yanlış. Attığım yazıda kegel egzersizlerinden bahsediyor. Doktor ararken bir yandan da onlara başlasanız, belki biraz faydası olur.
Çok geçmiş olsun

Her Dr ayrı bişey soyluyorki. Diğer Dr rahim sarkması ağrı yapmaz dedi diğeri yapar ama bukadar ağrı ondan değildir dedi. Birinin dediğini öteki inkar ediyor. Gerçekten işinin ehli bu konuda uzmanlığı olan pelvik agridanbir doktor arıyorum bulsam gidicem

Geleneksel bir örnek vereyim
komşularımızdan birinin başına geldi, onunki iyice ilerlemişti anlattığı zaman, ameliyat olacaktı. O söylemişti ilişkide çok ağrım oluyordu, hatta artık uzun zaman ayakta kaldığım zaman da oluyor diye. İnşallah derdinize deva olacak bir doktor bulursunuz

Ya bi cevap alabildiniz mi? Normalde bende de kasık ağrısı olmazdı ama son reglimden beri her ilişki sonrası ne tarafıma yatıyorsam o tarafım ertesi gün dayanılmayacak şekilde ağrıyor

Ya bi cevap alabildiniz mi? Normalde bende de kasık ağrısı olmazdı ama son reglimden beri her ilişki sonrası ne tarafıma yatıyorsam o tarafım ertesi gün dayanılmayacak şekilde ağrıyor
Alın benden de o kadar bu 3. Kezdir ilişki sonrası berbat bi ağrı oluyor.
Kasıklarım da inanılmaz bir ağrı. Sebebi nedir acaba

Hemşire ablam ilişkiden kaynaklı olduğunu belirtti
Ben sonuç alamadım daha çünkü kist oluştu bu arada adet sonrası gel dedi sonrasind Abu ağrı için başka dr.lars gidicem.. ilişkiden kaynaklı ne demek yani ilişki neden ağrı yapıyor önceden yapmiyodu kimsede yapmiyo. Ne yapmak lazım ablanız ne önerdi?

Vücudumu rahatlatmamı, günlük yaşantımda hareketlerime dikkat etmemi söyledi. Vücutta oluşabilecek kist olabilir. Vücut kendini gebeliğe hazırlıyor da olabilir birçok ihtimali var diye iletti

Vücudumu rahatlatmamı, günlük yaşantımda hareketlerime dikkat etmemi söyledi. Vücutta oluşabilecek kist olabilir. Vücut kendini gebeliğe hazırlıyor da olabilir birçok ihtimali var diye iletti
Benim hiç öyle değil. Ertesi günü ağrı başlıyor günlerce sürüyor geçiyor bidaha başlıyor. Ama hep ilişki tetikliyor.

Benim rahimde ikinci derece sarkma var omu yapıyor acaba bilemiyorum.
Benimde buna benzer
Sizde sarkma varmı rahimde.

Özel hastaneye gidin ultrasonda baksın doktor vajinaya.Enfeksiyon ola bilir.Yumurtalik ben söyleyim ama yinede sizin kararınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…