- 28 Kasım 2020
- 979
- 1.724
- 63
- Konu Sahibi englishmaster
-
Engel at direktFlört ettiğim biri vardı dört beş ay önce ama bana görüldü attı ve konuşmamız bitti .Şimdi aylar sonra tekrar yazmış nasılsın falan diye sizce cevap vermek mi umursamadığımı gösterir yoksa cevap vermemek mi umrumda değil ama ona nasıl davranmalıyım bilemedim
Neden yazdığını merak ettim amaEngel at direkt
Boşta kalmış, öyle bir yoklama girişimi, aklına yatmazsa yeniden görüldü atıp hayalet olacak.Neden yazdığını merak ettim ama
Yoklamak işte amacı hala onda mısın yoksa kendi hayatına mı bakıyorsun Nabız yokluyor yine yazsan konuşup 2 gün sonra gidecek sebepsizceNeden yazdığını merak ettim ama
Doğru yüz vermeyen değerli olur zamanında yazacaktı isteyen böyle bir şey yapmazBu bana eski bi tanıdğı hatırlattıbi anda görüldü atıp birdaha hiç bişey yazmadı sonra bi iki hafta sonra yazdı bende mal gibi cevap vermiştim sonra ne oldu biliyor musun bir iki ay sonra gene aynısını yaptı bu sefer 2 aya yakın yazmadı sonra hiç bişey olmamış gibi tekrar nasılsın diye mesaj atmıştı. Tabiki aynı hataya bir daha düşmedim. Sizde düşmeyin kim bilir o arada nerelerde kimlerle sürtüyorlar bakıyorlar olmuyo birdaha kürkçü dükkanında şansını deniyorlar. Asla cevap vermeyin asla
Boşta kalmış işte çok düşünmeye gerek var mıNeden yazdığını merak ettim ama
Bence hiç cevap verme.Flört ettiğim biri vardı dört beş ay önce ama bana görüldü attı ve konuşmamız bitti .Şimdi aylar sonra tekrar yazmış nasılsın falan diye sizce cevap vermek mi umursamadığımı gösterir yoksa cevap vermemek mi umrumda değil ama ona nasıl davranmalıyım bilemedim
Bu adam sizi yorarFlört ettiğim biri vardı dört beş ay önce ama bana görüldü attı ve konuşmamız bitti .Şimdi aylar sonra tekrar yazmış nasılsın falan diye sizce cevap vermek mi umursamadığımı gösterir yoksa cevap vermemek mi umrumda değil ama ona nasıl davranmalıyım bilemedim
Sence niye yazmıştır? Boşta kaldığından tabii ki.Neden yazdığını merak ettim ama
Niyeti belli değil mi? Boşluğa düşmüş oylanacak insan arıyor işteNeden yazdığını merak ettim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?