G Gonul388 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2021 138 48 28 28 6 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Esoskirec #81 Papatyamveben-Mavi .!.: o pazarıda sıze ayırmalı ... Genişletmek için tıkla... Eşine anlat sizin ile ilgilensin olmaz yoksa oyle bebek arabasiyla az disari cikip dolanin yada esin ile arabayla bir yerlere gidin.Ama en başta sen anlatmalisin eşine hep evdeyiz sıkıldım demen lazim.
Papatyamveben-Mavi .!.: o pazarıda sıze ayırmalı ... Genişletmek için tıkla... Eşine anlat sizin ile ilgilensin olmaz yoksa oyle bebek arabasiyla az disari cikip dolanin yada esin ile arabayla bir yerlere gidin.Ama en başta sen anlatmalisin eşine hep evdeyiz sıkıldım demen lazim.
G Gonul388 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2021 138 48 28 28 6 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Esoskirec #82 MrsNorris .!.: cici bebek degil 5 aylik bebege ben iki yasindaki kizimi vermem. Genişletmek için tıkla... Biraz doymadigini hissediyorum ve amcasi da almış ondan acaba versem mi diye dusunuyorum?
MrsNorris .!.: cici bebek degil 5 aylik bebege ben iki yasindaki kizimi vermem. Genişletmek için tıkla... Biraz doymadigini hissediyorum ve amcasi da almış ondan acaba versem mi diye dusunuyorum?
Patidostu Çok pati az insan çok huzur Kayıtlı Üye 16 Eylül 2017 7.438 13.760 248 25 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Esoskirec #83 O zaman çocuğa eşiniz baksın sizde spor salonuna gidin nasıl fikir