Ayladır dönen başım ve sonucu

Hannne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Aylarca baş dönmesinden müzdariptim gitmiş olduğum son doktorda onca filme teste rağmen baş dönmemin sebebini çözemedi ama ciddi bir sinüzit hemde kronikleşmiş ameliyat olmam gerektiğini söyledi 1 ay sonra olucam korkuyorum ameliyat olan varmı
Sinüzit baş dönmesi ve kafa içine uyuşukluk hissi verir mi? Ameliyat sonrası süreç nasıl cok agrılımı? Lütfen cevaplayın

Sinüzit bana da ameliyat önerdi ,bende korkuma kabul etmedim
Neyse evet kafamda sersemlik çok yapıyor, baş dönmesi aşırı olmuyor ,yani evet oluyor ama daha çok sersemlik, mide bulantısı gibi belirtilerim oluyor

Neyse evet kafamda sersemlik çok yapıyor, baş dönmesi aşırı olmuyor ,yani evet oluyor ama daha çok sersemlik, mide bulantısı gibi belirtilerim oluyor
Ya evet tam olarak bir baş dönmesi değil etraf sabit ama kafa içi sallanması oluyo ve sanki bi sızı uyuşma var alın bölgesinde ve sersemlik hissi de ayrı bir dert bazen kafam hiçbir şey almıyor

Ya evet tam olarak bir baş dönmesi değil etraf sabit ama kafa içi sallanması oluyo ve sanki bi sızı uyuşma var alın bölgesinde ve sersemlik hissi de ayrı bir dert bazen kafam hiçbir şey almıyor
Uykumun olmaması lazım mesela ama uykulu gibi oluyorum, kafamın içi sersem oluyor
Saçımı ıslak hiç bırakamam
Kışın banyo yaptıktan sonra dışarı çıkamam
Yazın banyo yaptıktan sonra çıktıysam arabada cam açıksa çarpar mahveder beni
Ha bide aşırı baş ağrısı olur
inşallah ameliyat çok güzel geçer ve iyilesirsiniz
Belki benimde cesaretim gelir :)

Ya evet tam olarak bir baş dönmesi değil etraf sabit ama kafa içi sallanması oluyo ve sanki bi sızı uyuşma var alın bölgesinde ve sersemlik hissi de ayrı bir dert bazen kafam hiçbir şey
a
benim agrı yok hiç sadece yüzümde ağrı oluyor bazen genel olarak kafa sersemligi zonklama tek gözde ağrı kafa içi sallanması ağırlık oluyor odaklanma problemi var cok korkuyorum ameliyattan ama doktor ilaçla mucize yani düzelmesi dedi mecburi ameliyat dedi

Hiç korkmayın o kadar ben oldum dünya varmış diyorsunuz :) ama 4-5 sene sonra tekrar sinüzitim nüksetti kalıcı değildi yani
En azından senede bire düştü o da bir hafta on gün süren ataklar şeklinde

Reactions: H M
Geçmiş olsun, yıllardır antibiyotiksiz asla geçmeyen, üst üste sürekli antibiyotik kullanmaktan çok sıkıntılar yaşadığım sinüzitim vardı. Sonunda bende kronik sinüzit teşhisi almıştım ve ameliyat denmişti. Ameliyattan korktuğum için başka çözümler aradım. Ben İbrahim saraçoğlunun papatya kürünü yaptım. Elhamdülillah sonraki kafa tomografilerinde sünüzitimin olmadığı söylendi. Ameliyat öncesi Bi denenebilir.

Evet verir bende sinüziti olan biriyim malesef siddetli bas agrisi ve bas donmesi yapıyor benimde ameleyat olmam gerekiyordu ama o dönem hamileydim simdide emziriyorum ben biraz burnuma su ile elma sirkesini karıştırıp cekiyorum hafif rahatlatiyor ama çözüm olmuyor bas dönmenizin nedeni sinüzit yaşadım yaşıyorum

Hiç korkmayın o kadar ben oldum dünya varmış diyorsunuz :) ama 4-5 sene sonra tekrar sinüzitim nüksetti kalıcı değildi yani
En azından senede bire düştü o da bir hafta on gün süren ataklar şeklinde
İnşallah ay yüreğime su serpen bir cevap olmuş peki tampon olayı nedir acılı bir olay mı ben araştırdım o beni korkutuyor
Zaten doktor 4 saatlik bir operasyon olabilir de diyince ikiye katlandı korkm

Çok geçmiş olsun ya tam olarak dönme de değil etraf sabit kafa içinde ne oluyorsa oluyor sürekli bi sallanma hissi zonklama var sanki oturduğum ve yattığım yerden başka bir konuma sürükleniyorum değişik işte kolay birsey değil

Çok geçmiş olsun sinüzitler çeşitlidir işte benim kronikleşmiş bununda tek çaresinin ameliyat olduğunu söyler her doktor. Bende dün 2 kez papatya kürü denedim biraz rahatlattı ama geçmedi sanırım sonu ameliyat genede deneyeceğim hergün o kürü belkide bir mucize olur çok zor gerçekten Allah şifa bekleyen tüm hastalara şifa versin

Evet işte ayni seyi yaşıyoruz anlinizi ve kulaklarinizi koruyun en ufak bir esintide bile sinüziti tetikliyor

Amin benimki de kronik ama malesef ameleyat olamiyorum

Amin benimki de kronik ama malesef ameleyat olamiyorum
Bebeğini emzirme sürecini atlatıp tekrar gidip bir film çektir ona göre karar verilir ameliyata inşallah rabbim bebeğinin hatırına kendi kendine geçmesini sağlar bir mucize olur ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin

Ameliyattan kaçmıştım bende. Başım sallanır ağrır arada. Halen korkuyorum. Şapkasız çıkmıyorum. Ona rağmen geri geliyor. Bi ton alerjim var, rinit astım sinüzit kanki bende

Ameliyattan kaçmıştım bende. Başım sallanır ağrır arada. Halen korkuyorum. Şapkasız çıkmıyorum. Ona rağmen geri geliyor. Bi ton alerjim var, rinit astım sinüzit kanki bende
Benimde alerjik rinit kronik sinüzit var başım agrımıyor ama sallanma zonklama çok kötü oluyor çok geçmiş olsun kolay birsey değilmiş sinüzit

İnşallah ay yüreğime su serpen bir cevap olmuş peki tampon olayı nedir acılı bir olay mı ben araştırdım o beni korkutuyor
Zaten doktor 4 saatlik bir operasyon olabilir de diyince ikiye katlandı korkm
Rahatlamamanıza sevindim Tampon o kadar ağrılı bir şey değil bence ki benim acı eşiğim düşük öyle hesap edin.
Burnunuza da işlem yapılacak mı?

Rahatlamamanıza sevindim Tampon o kadar ağrılı bir şey değil bence ki benim acı eşiğim düşük öyle hesap edin.
Burnunuza da işlem yapılacak mı?
Bilmiyorum sadece doktor sinüzit çok ilerlemiş kronikleşmiş ameliyatla düzelir başka yolu yok dedi bide 4 saat sürebilir beyne yakın bir çalışma olduğu için çok dikkatli yapıyoruz dedi MR sonucunda septum nasi sola devrik yazıyo acaba onada bir işlem uygulanır mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…