- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
maalesef onlarda anlayamamış ki.. döner sermaye olduğu için.. hesaplayan maaştaki kişi yanlış hesaplamış.. ama ceremesini bu kişiler çekti maalesef ki.. evt çoktu..
1-2 yıl anca oldu..valla onlarda baya bir uğratıtar ödememek için ama maalesefki onların lehine sonuçlanamadıİnternette bu konuda danıştay kararları var.
Sizin yakınınızın başına gelen olay ne zaman oldu?
1-2 yıl anca oldu..valla onlarda baya bir uğratıtar ödememek için ama maalesefki onların lehine sonuçlanamadı
umarım siz kaybetmessizni.. hayırlııs olur.. Başkalarını hataları yüzünden böyle birşey yaşamak gerçekten çok üzücüBen de eğer davayı kaybedersem ödeyeceğim. Hem de faiziyle.
Bakalım ne cevap gelecek.
aynısını benim bir tanıdığım yaşadı.. 70000 tl gecikme zammıyla geri aldılar
Yuuuuuhhhhhhhhhhhhh
Çokmuş onunki
Ben internette araştırma yaptım, diyor ki eğer fazla yatırıldığının farkında ise ve ses çıkarmıyorsa ödemek zorunda. Ama farkedilmeyecek bir ödeme ise haklı olup son 60 ay içindekileri öder sadece.
Bizim ödememiz de her ay değişiyor, hatta bazen arada 1000 TL fark oluyor, yani 36 ay ödeme almışım, zaten birbirinin aynı olan 2 ücret yok, her ay değişiyor. Benim kesilmediğini bilmem mümkün değil.
İtiraz ettim, bakalım ne çıkacak.
Canim valla biseye guc yetmiyorki birikim nerdeee ben avon ypiyorum 2 senedir allaha sukur kazancindan da memnunum boyle seylerle kazanc olmaz diyordum ama oluyomus vallaKızlar Merhaba :)
Birikim yapabiliyor musunuz maasinizdan ya da ev hanımıysanizz harcliklarinizdan nasıl birikim yapıyorsunuz ? Bende başlamak istiyorum çeyrek altın iyi olur diye düşündüm siz nasıl yapıyorsunuz hadi burdan biraz yardimlasalim belki birbirimizi teşvik ederiz bu konuda :)
Geçmiş olsun inşaAllah dilekçeniz kabul edilir
Hangi kurumdasınız
yine de ev ve araba kredisi ödeyerek birikim yapıyor sayılırsınız, neticede birikimi yatırım olarak değerlendirmişsiniz...ev yapım aşamasında sanırım? kendi evinize geçince kira olarak yatırdığınız ücreti de kolaylıkla birikime atabilirsinizGünaydın :) bizde de durum aynı maaş gelmeden gideceği yer belli.aylık gelir 5bin.ev ve araba kredisi 2700 ayrıca kiradayız 600 de o.bize 1700 kaliyor 1 yaşında oğlum var bezi mamasi elektrik su mutfak yakit internet tlfn derken 100-200 ancak kalıyor. Kredi kartı kullanmiyoruz
Evi başka yerden aldık kiraya vercektik ama ablamlarin ihtiyacı vardı onlar oturuyor yani kiraya devam :))) çok şükür üç günlük dünya olduğu kadar kimseye el acmadan yaşayalım da :)yine de ev ve araba kredisi ödeyerek birikim yapıyor sayılırsınız, neticede birikimi yatırım olarak değerlendirmişsiniz...ev yapım aşamasında sanırım? kendi evinize geçince kira olarak yatırdığınız ücreti de kolaylıkla birikime atabilirsiniz
aynen öyle... alınmış alınmıştır hem, iyi yapmışsınız...Allah sağlık, sıhhat , huzur versin, gerisi olur giderEvi başka yerden aldık kiraya vercektik ama ablamlarin ihtiyacı vardı onlar oturuyor yani kiraya devam :))) çok şükür üç günlük dünya olduğu kadar kimseye el acmadan yaşayalım da :)
Teşekkür ederim.
Sağlık Bakanlığı'na bağlı
Konu gündeme gelmiş
Ben de merak ettim ne oldu dilekçe durumunuz ?
Mahkeme aşamasında. En son Haziran'da idi. Ekim'e ertelendi. Bilirkişiye göndermişler.
Hala sonuç yok yani.
Demekki istikrar şart bu işlerdeNe çok zaman olmuş konuyu açalıay ben biriktirdim 750 euro falan vardı ama ihtiyaç oldu bozdurdum. Şu an gene sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?