- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
ben de onu indirdim yaPara yönetimi diye bir uygulama üstünde tl işareti var
ben altın almıcam. borçları ödeyip gereksiz alışveriş yapmasam yeter
şu an aleşveriş uygulamalarını siliyorum
Bende int alışverişi yapmamak için k.kartımı kesdim.
Ama perde tül alıcam mecbur temel esya int de çok ucuz seyler var alamıyorum.
ya bende yapabilsem onu elim varmıyor :)
ya kıslar altında düştükçe ben zarar ettim geçen ay 175 ten aldım çeyreği bu ay 165 yarın ne olacak Allah bilir belki 150 olur biraz zarardayım sanki
öyle durumlar için 500 tl lik kartım var benim.
cinnet geçirip 7900 tl lik kartımı ben de kesmiştim . aylık asgari ödemesini ödeyemez duruma geliyodum nerdeyse. dedim ki bu gidiş gidiş değil. kapattırdım kartımı :'(
birikmiyor canım nereye ne harcıyorum farkında bile değilimoo para biriktirmeye cok musaitsin bence :)
ceyregin 1 ay sonra 180tl olmayacagı ne malum secimlerden once oyleydi meselaya kıslar altında düştükçe ben zarar ettim geçen ay 175 ten aldım çeyreği bu ay 165 yarın ne olacak Allah bilir belki 150 olur biraz zarardayım sanki
haklısın oda varÖyle düşünme. Altın almasaydın o parayı harcicaktın. Ayrıca altın uzun vadede kaybetmez.
yaniceyregin 1 ay sonra 180tl olmayacagı ne malum secimlerden once oyleydi mesela
Yazdıkların cok güzel bende senın gibi düşünüyorum mesela almadan iyice düşünüyorum giymediğim elbiseye 90 tl ödemişim yani boşu boşuna 3 gün o elbise için çalışmışım yazık değilmi ama ihtiyacım olanı mutlaka alıyorum.
!!! birikim artan parayla yapılmaz. birikim yaparsın artan parayla hayatını yaşarsın. yaşayabilirsen tabi:)
örneğin 2000 lira alan biri 600 tl yi maaşı gelir gelmez kenara atmalı.hayatını da geri kalan 1400 liraya göre düzenlemeli. sakın kredi çekmeye ya da bireysel emekliliğe girmeye kalkışmayın...kimse elini cebinize sokmasın..bankalar dahil.
Pardon maaşın ne kadar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?