- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
iXpenselt Lite benim kullandığımo uygulamaların ismini yazabilir misiniz? :)
oo para biriktirmeye cok musaitsin bence :)aldığım gün görüyorum parayı ki bekarım ailem aldığımın maaşın kuruşuna dokunmaz bazen aklbil paramı bile babamdan istiyorum
Bende kumbara aldim kızlar en büyük boy sadece 1 tl atiyorum daha önce de yapmistim tamamen dolunca 820 tl çıkıyor icinden bu da çok iyi yöntem kıyıya köşeye attığımız paralar çok güzel birikiyor
kurban parası fikri süper onümüzde aylar var bence birikebilir.Ayyyy çok iyi fikir verdin eşim kurban kesemeyince çok üzülüyor e bütün maaşı da bana verir hep masrafı gidiyor
Bir kurbağa alıp kurban parası biriktirecegim allah razı olsun valla:)
Al tabi canım en buyugunden al Sıkıştırinca söyle sağa sola 900 tl bile çıkıyorAyyyy çok iyi fikir verdin eşim kurban kesemeyince çok üzülüyor e bütün maaşı da bana verir hep masrafı gidiyor
Bir kurbağa alıp kurban parası biriktirecegim allah razı olsun valla:)
android de bulamadım eve gidince ipad'ten bakıcam :)iXpenselt Lite benim kullandığım
Ama başkaları da var
Bu İngilizce bir uygulama, giyeceğe ne kadar, ilaca ne kadar, sağlık için ne kadar vs Çeşitli kategoriler var.
Bir de ne kadarını kartla aldın, ne kadarını peşin aldın onu da kaydedebiliyorsun.
hangi programı indirdinzBozuk paralarla cidden birikim yapılıyor bizim kumbarada şu an 300 rahat var, bu arada ben de gelir gider programı indirdim şimdi, fişleri kaydedicem direk, ay sonunda ney gerçekten ihtiyaç ney istek onu bir göreyim, ne kadarını aslında biriktirebilirmişiz bakalım
android de bulamadım eve gidince ipad'ten bakıcam :)
muadil bi iki prog. buldum ama beğenemedim.
Iphone'a yükledim ben, androidde de vardır diye düşünmüştüm.
Ipad'e değil de telefona yüklemek daha pratik olur sanki. Özellikle nakit harcamalarda hemen kaydetmek önemli, yoksa hatırlamakta güçlük olabiliyor, mesela pazarda aldıklarım, mesela otopark ücreti, işyerinden toplanan çay parası gibi.
Kredi kartı kolay, internet şubesine girip dönem içi harcamalardan geriye dönük kaydedebiliyorum, iyi oluyor.
hangi programı indirdinz
Şu an gaza geldim tüm alışveriş sitelerinin uygulamalarını kaldırdım yerine bir gelir gider bir de altın uygulaması ekledim bakalım
Şu an gaza geldim tüm alışveriş sitelerinin uygulamalarını kaldırdım yerine bir gelir gider bir de altın uygulaması ekledim bakalım
Evet bu konu çok güzel gaz veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?