Arkadaslar benim durumum aslinda sikca rastlanan bir olay...ama artik kafayi yeme noktasina geliyorum...1 bucuk sene evvel calistigim yerde biriyle tanistik...ilk basta istemedim redettim ..ama onu her gördügümde kalbim cok hizli atiyodu elim ayagim birbirine dolasiyordu..sonra neyse isten ayrildim..sonra kadermidir nedir 2 ay sonra tekrar eski is yerime basladim güya egitime devam edicektim,acikcasi paryada ihtiyacim yoktu fazla hatta o is yerinden nefret ediyorum,ama beni birsey tekrar oraya sürükledi..ikinci defa ise basladiktan sonra gene hergün görüyürdum, ve bu kez kabul ettim..o benim ilk askim ilk defa birirne asik oldum ilk defa böyle oldum..neyse sözlenmeye karar verdik,onun yasi simdi 28 benim 22 ..ocakta anneme acikladim cok büyük tepki verdi..ve korktugum basima geldi ben DOGULU O EGELIi ve bunu söylemekten utaniyorum bizimkiler bunun ayrimini yapiyorlar
( EGELILER BATILILAR kötü diye degil (yanlis anlasilmasin) dogu ege uyusmaz diye..bizimkiler alismis hep teyze cocugu amca hala dayi cocugu diye almis baslarini gidiyorlar birak egeliyi batiliyi ayni memlektli bile nerdeyse bizim aylede yok hepsi AKRABA! ama ben bunu istemiyorum ben ona asik oldum bu sucmu ? ...neyse annemle birbnirimizi yedik baban duyarsa mahfeder bizi falan fistan derken sonra aradan 4 ay gecti babama annem söyledi ve babam kudurdu ben zaten biliyordum ve hep sustum bekledim dedi,ortaligi yikti ama benimle hic konusmadi anneme bagirdi cagirdi ,büyük teyzemlere gidip onlarla konustu babam mezardan ciksa ben kizimi bizim orali olmayana vermem dedi cok büyük yeminler etti.eger kizim evlenirse öyle birsey olursa anasini bile bosarim dedi !!!!!!anlam veremiyordum nasil bir insan bukadar ön yargili olabilir görmeden etmeden tanimadan nasil böyle birseye karar verir? sonra neyse aradan 2-3 gün gecti 21 nisan benle erkek arkadasimin dogum günü ayni gün ,onun birgün önce gecesi babam benimle konustu ilk defa babmla ben böyle birsey konustum cok utandim yerin dibine battim ama konustum cünkü cok seviyorum ...babam genclik dedi gecer dedi senle o olmaz dedi ben seni bizim ordan biriyle evlenmeni hayal ettim dedi unutacaksin bana tsk edeceksin dedi ,arkadasimin annesi babasi ayri tipki benim babamin annesi babasi gibi ve babam diyorki annesi babasi bosanmis senide bosar diyo!!! ama kendiside annemi alirken anne babasi ayriydi varmi böyle mantik??? cok sey söyledi sen askindan erisen gözümün önünde olmicak birdaha bu konu konuslmicak dedi ve kappati konuyu !! sonra bir kac kez teyzemlerle amcamla falan konusmus herkeze ölse olmicak diyo ...babam hatta oglani arastirdim diyo kötülügü yok ama sen DOGU O EGE diyo allahim bu ayrim beni öldürcek ...benle arkadasim böyle ayrim asla yapmadik biz almanyada yasiyoruz burda herkez kardes kardes kirk cesit ülkenin insanlari var ..arkadasimin aylesi türkiyede ve ogullarinin istedigine saygi duyorlar ama onlarda fazlasini yapmiyo ,belki burda olsalardi bir kac büyükleri daha alip babami ikna ederdiler ve gelseler birseyler yapsalar,ama bize kimse yardim etmiyo ne onun aylesi ne benim! benim aylede tek bir teyze kizimin disinda kimse destek olmadi hepsi köstek oldu,babami doldurusa getirenler bile oldu nekadar aci birsey aylöenden böyle birsey görmek herkezin yüzü cikti ortaya..kimse anlamiyo beni herkez gecer diyo,ben 15 yasinda degilimki bir anlik heycan olsun,ilk defa bir erkekle evlenmeyi düsündüm evlilik hayalleri kurdum onun yaninda gelinlik giyinmeyi hayal ettim onun icin herseyi göze almayi düsündüm..ve bana diyorlarki olsu gecer !!!!!gecmicek,birbirimizi gercekten cok seviyoruz o beni benim onu sevdigimden bile cok seviyo..ama arkamizda kimse yok bizi yönlendiren yok..babam hala konu acilmasin diyo,annem artik sen mutlu olacaksan olsun diyo..ama diger yandan teyzemler kizlari ogullari resmen beni disliyorlar..yarim senedir bunlari düsünmekten biktim cünkü yzmakla anlatamam sizin bildiginiz kadar tepki yok ortada tahmin edemcigeniz sekilde büyük tepki var,ve üstelik herkezden ayni seyi görünce yipraniyosun herkezten nefret ediyosun..allahim sonucta o allahin yarattigi muslüman evladi üstelik zararsiz isi var gücü var efendi...allaha dua ediyorum bize yardim etsin diye ben ondan o benden ayrilmaz ya onla evlenirim yada asla evlenmem..bana yardim edin ayni durumda olan varmi? bir fikir bir tavsiye lütfen kimse bize yardim etmiyo :1no2: neyapalim?
icimi size döktüm..