• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayırma diyeti

moonlight.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
113
11
96
Muzaffer Kuşhan ın ayırma diyetini uygulamaya başladım bugün.

Bu diyetle daha önce kilo vermiştim.ınş bu defada güzel sonuçlar alırım.zaten daha önce tamamlayamamıştım.Artık kendim için bunu yapmalıyım!

Bu diyeti çok eskiden bir arkadaşım gazeteden kesip almıştı.o dönemlerde 3 hafta yapmıştım ve 5 kg vermiştim normalde 6 haftalık bir diyet.2 haftalık listeler aynı.yani her liste 2 hafta uygulanacak.

KAHVALTI ( 2 hafta boyunca kahvaltı aynı değişmeyecek)

PAZARTESı
-2 Dilim Kepek Ekmeği
-1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde, 30gr taze kaşar,dil peyniri beyaz peynir vb...
-5 tuzsuz zeytin
-Çay, Kahve (Şekersiz).çay tavsiye edilmiyor içileceksede çok açık olacak.kahve
muhakkak sütlü olacak.
-domates salatalık sınırsız

ÖĞLEN:

-1 Simit
-1 bardak Ayran
-Domates salatalık söğüş

AKŞAM:
-Yağsız Tavuk Izgara
- Yeşil Salata (çok az z.yağ ile limonlu)
-250 gr meyve

SALI

ÖĞLEN:
-1 Simit
-1 bardak Ayran
-Domates salatalık söğüş

AKŞAM:
-Yağsız Tavuk Izgara+haşlama sebze
- Yeşil Salata (çok az z.yağ ile limonlu)
-250 gr meyve

ÇARŞAMBA

ÖĞLEN:
-50 gr peynirli sandviç kepek ekmekli
-domates salatalık (yoğurt soslu)
-1 ayran

AKŞAM:
-8 tane ızgara köfte+haşlama sebze (köfte,dana kıymadan ekmeksiz olarak hazırlanacak)
-yeşil salata
-250 gr meyve

PERŞEMBE

ÖĞLEN:
-50 gr peynirli sandviç kepek ekmekli
-domates salatalık (yoğurt soslu)
-1 ayran

AKŞAM:
-8 tane ızgara köfte+haşlama sebze
-yeşil salata
-250 gr meyve

CUMA

ÖĞLEN:
-1 kase cacık
-1 dilim kepek ekmek
-salata

AKŞAM:
-ızgara balık veya et
-haşlama sebze
-karışık salata
-250 gr meyve

CUMARTESı

ÖĞLEN:
-1 kase cacık
-1 dilim kepek ekmek
-salata

AKŞAM:

-ızgara balık veya et
-haşlama sebze
-karışık salata
-250 gr meyve

PAZAR

ÖĞLEN:
-mantarlı peynirli omlet (sıvı yağda)
-söğüş domates salatalık
-250 gr meyve

AKŞAM:
-peynirli mantarlı makarna (az tereyağlı esmer makarna)
-yeşil salata (yoğurt soslu)

AÇIKLAMALAR:

-Acil kilo vermek için hazırlanmış bir ayırma diyetidir.
-içecekler; su,soda,adaçayı,ıhlamur gibi ot çayları tüketilecektir.siyah çay kahve ve diyet kola az içilmelidir.
-şeker yasak.yapar tatlandırıcı az kullanılabilir
-meyve porsiyonlarında muz tüketilmeyecek
Bu ilk 2 haftalık başlangıç diyetidir.

Son düzenleme:
moonling hadi bu sefer kolay gelsin a.s....ugrıycanm arada sana ,nede olsa kapı komşunum bi tıklamalık monti linkinde ...:1hug:
bu diyeti zamanında zilimde yapmış yanlış hatırlamıyorsam ... karbon hidratlarla proteinlerimi ayırıyorsun . açarmısın biraz ....

moonling hadi bu sefer kolay gelsin a.s....ugrıycanm arada sana ,nede olsa kapı komşunum bi tıklamalık monti linkinde ...:1hug:
bu diyeti zamanında zilimde yapmış yanlış hatırlamıyorsam ... karbon hidratlarla proteinlerimi ayırıyorsun . açarmısın biraz ....

teşekkür ederim aeben.ne demek her zaman beklerim çıkın çıkın gelin buyrunnnnnnnn.....
Diyeti konu başlangıcında açıklıyorum cnm...

Son düzenleme:
bugün tartıldım.78.4 ile başladığım diyete bu sabah itibarıyle 76.7 olarak devam ediyorum.gerçi zaman zaman biraz dışına çıkmış olsamda temelde bağlı kaldım bakalım görücez daha bir hafta oldu :)...

moonlight daha önce 5 günde 5kilo diyetini denedim ama 2 gün boyunca hiçbirşey yiyemeyince 3. gün pes ettim.bu diyet kolay gibi geldi bana.ama sanki çok şey yeniyor gibi.gerçekten iyi kilo veriliyormu?ne dersin birde bunu denesemmi?bu arada 58 kiloyum 2 haftada kaç kilosu gider sence?

moonlight daha önce 5 günde 5kilo diyetini denedim ama 2 gün boyunca hiçbirşey yiyemeyince 3. gün pes ettim.bu diyet kolay gibi geldi bana.ama sanki çok şey yeniyor gibi.gerçekten iyi kilo veriliyormu?ne dersin birde bunu denesemmi?bu arada 58 kiloyum 2 haftada kaç kilosu gider sence?
maviş,ben bu diyeti daha önce 3 hafta yapmıştım ve 5 kilo vermiştim.bir haftadır yapıyorum 1 kilonun üzerinde vermişim umarım böyle devam eder bu diyet bana sağlıklı geliyor açda kalmıyorsun karar senin tatlım :)

Back
X