ayirimci, yenilikci, ciddiyetsiz sohbet alani

vaveyla_a

kaktüs
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2009
6.066
118
basliga bakip kacan olmazsa war olanlarla beraber, yeni arkadaslarla da yeni bir sanal baslangic yapmak lazim geldi artik :86:

Hadi bakam hayirlisi olsun :KK53: oldugu kadar olmadigi kader :KK53:

Kendım buldum kendım geldim,merhaba yenı ınsanları cok severım o kdr severım kı eskılerle hemen küsüyorum bı daha görüşmeyelım dıye,eskıye tahammulum yok:KK53::KK37:

Yetişimedim:95:

Ev terliklerimi ve karınca duamı yanımda getirmiştim halbüki..

Hayırlı ossun bacım Allah utandırmasın.:85:

Hadi kaynasin bakam

Hosgeldi gelen ve gelecek olan :27; teknik sebeplerden oturu yazamiyorum simdilik

Su yukardaki purcak ve pitifula ozel ilgim war eski arkadaslarmi animsattilar

Bu sayfanin bekcisi olmaya karar verdim:KK51:
Bi bn miyim ayrimciligi seven herkes mi seker dunyalarda yasio.:KK37:

burçağı takip edip sayfayı buldum:KK53:enee burçak nerelerde geziyo didim ama baktım arkidişler de burda imiş.:KK51:naber kızlarrr:KK3:

burçağı takip edip sayfayı buldum:KK53:enee burçak nerelerde geziyo didim ama baktım arkidişler de burda imiş.:KK51:naber kızlarrr:KK3:
Esterabim bacim ben seni,sen de bni mi takip ediosun yavrim. Ama seyrek gelion annem sen ya karne zamani not kiriciim senden. Devamsizlik fena:KK37:

Esterabim bacim ben seni,sen de bni mi takip ediosun yavrim. Ama seyrek gelion annem sen ya karne zamani not kiriciim senden. Devamsizlik fena:KK37:

ne zamandır girmiyodum girdiğim gibi de seni takibe aldım :KK76: kayınvalide hazretleri var saygıda kusur etmemek için:KK42::KK52: buralara uğrayamaz oldum:KK35:

Nolmus la burda :KK53:
Purcak catlaaa korkutup kaciriyon herkesi gudubet :86:
Esterabim bacim hosgeldin sık ugra kayiplardasin epeydir

X