Ayın üyesi

kk popstar yarışmasında harcadığı inanılmaz emeği için ve yeni yeşillendiği için benim adayım çenebaz.
:asigim:

Son düzenleyen: Moderatör:
kk popstar yarışmasında harcadığı inanılmaz emeği için ve yeni yeşillendiği için benim adayım çenebaz.

evet aynen ecinnim

gecesini gündüzüne katıp klipler hazırladı,özendi klip resimlerini buldu,saatlerce yüklenmesini bekledi Çenem

benim de adayım Çenebazımdır

o bir prodüktör

o bir dost

o bir cimcimeeee

tabikide adayım bitanecik arkadaşım güzeller güzeli çimen gözlü canım kankam çenebazım....

seni sefiyoreeee

:1rolleyes:oylama başladımıkii:1rolleyes:

hayır bu gece yada yarı açayım değilmi artık:)
spruce_up.gif

evet aynen ecinnim

gecesini gündüzüne katıp klipler hazırladı,özendi klip resimlerini buldu,saatlerce yüklenmesini bekledi Çenem

benim de adayım Çenebazımdır

o bir prodüktör

o bir dost

o bir cimcimeeee

tabikide adayım bitanecik arkadaşım güzeller güzeli çimen gözlü canım kankam çenebazım....

seni sefiyoreeee

ama ben sizi çok seviyorum mafoldumben
ay nasıl duygulandırdınız beni ya :asigim:

asıl ben size emeklerinizden dolayı nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum
biz bir ekibiz olumunekankayizsmile ekibimi çok seviyorum :asigim:

Benim oyumda güzeller güzeli çeneciğime gitti kaydirigubbakcemile5
Çok uğraştı ve çalıştı yarışma için kaydirigubbakcemile3

canım ablam ya, sizin için bütün uğraşlara değer :asigim:

seni de çok seviyorum :kedi: görüşmek nasip olmadı ama tanışmamıza vesile oldu, inşallah yüzyüze de görüşürüz :asigim:

canım ablam ya, sizin için bütün uğraşlara değer :asigim:

seni de çok seviyorum :kedi: görüşmek nasip olmadı ama tanışmamıza vesile oldu, inşallah yüzyüze de görüşürüz :asigim:

çok saol güzel kardeşim benim çalıştın hak ettin çünkü bende seni çok seviyor ve takdir ediyorum inşallah bir gün tanışırız seninle bende çok isterim bunu opuyorumnanaktan

anket nerde ben göremiyorum..adaylar belliyse nerden göreceğiz..anlamadım benmafoldumben

bu duruma cok cok üzüldüm ben
ne güzel egleniyoduk
heycani paylasiyo
hatta ortak bile oluyoduk

Back