Saç Uzatma Yöntemleri Ay'ın Durumuna Göre Saç Kestirmek

Calliopeia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
223
26
48
Merhaba kızlar ben birşey duydum sanırım bu konuda bir konu da açılmış ama sonra kapanmış ve güncel değil.
Saçımızı bazı tarihlerde kestirirsek daha hızlı uzuyormuş ve bazı tarihlerde kesilirse saç küsüyorumuş sanırım. Benimki baya bir küstü de :)
Bu yılın ay takvimi var bende ancak ne zaman kesilmeli tam bilmiyorum, bilenler bu konuda bilgisi olanlar yazabilirler mi?
Ay takvimini de ekleyeyim böylece tarihler üzerinden konuşabilelim :)
$tumblr_mx6nb6j0sj1sx69iio1_500.jpg

Ocak Ayı "Saç Kesim" - "Saç Boyama" - "Hızlı Uzayan Tırnak Kesim" Tarihleri

1. Tarih :

2 Ocak 20.03'ten 4 Ocak 18.58'e kadar Saçınızı boyayabilirsiniz. ( Renk açısından daha iyi sonuçlar elde edeceksiniz. ) ( ADETTE İSENİZ YAPMAYIN..! )

2. Tarih :

6 Ocak 22.45'ten 9 Ocak 04.24'e kadar SAÇ KESİMİ yapabilirsiniz. ( Saçlarınız daha hızlı ve daha sağlıklı uzayacak..! ) ( ADETTE İSENİZ YAPMAYIN..! )

3. Tarih :

11 Ocak 15.26'dan 14 Ocak 02.25'e kadar Saçınızı boyayabilirsiniz. ( Renk açısından daha iyi sonuçlar elde edeceksiniz. ) ( ADETTE İSENİZ YAPMAYIN..! )

4. Tarih :

21 Ocak 15.43'ten 23 Ocak 23.44'e kadar Saçınızı boyayabilirsiniz. ( Renk açısından daha iyi sonuçlar elde edeceksiniz. ) ( ADETTE İSENİZ YAPMAYIN..! )

5. Tarih :

30 Ocak 07.33'ten 1 Şubat 05.45'e kadar Saçınızı boyayabilirsiniz. ( Renk açısından daha iyi sonuçlar elde edeceksiniz. ) ( ADETTE İSENİZ YAPMAYIN..! )

Son düzenleme:
Bu çok güzel oldu işte:) 2 ayda 1 bu tarihlerde kestirirsek hem kırıkları gidiyor hem de daha hızlı uzuyor.

Dene bakalım faydası olacak mı? Epilasyona kesin fayda oluyor ama saça aynı yorumu yapamam bende Kasım'da kestirdim saçımı çünkü :)

Kestiremedim ya kaçırdım, kuaförüme bir model götürdüm model kesmek için saçın çok kısa anca mart-nisan gibi o modeli kesebiliriz dedi bende saçarım o kadar uzadıktan sonra kestirmem ki dedim öyle oldu :)

ben kesinlikle tavsiye ederim ....ben her ay bir tutamından hafif kırpıyorum ...o bile yetiyor

ben kesinlikle tavsiye ederim ....ben her ay bir tutamından hafif kırpıyorum ...o bile yetiyor

Back