ayın 20 günü hastayım sürekli öksürüyorum

bengumm

🌟
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
1.636
1.952
53
Merhaba arkadaşlar benim derdim 25 yaşındayım evliyim bir bebeğim var sürekli hastayım ayın 20 günü hastayım sürekli öksürüyorum ama normal bir öksürme değil ciğerlerim kopuyor sanki dayanamıyorum ağrıdan yerimden kalkamıyorum her yerime igne batıyor gibi ağrıyor. Yediğime içtiğime dikkat ederim üşümemeye çalışırım Ama gene de sürekli hastayım geçenlerde yine hastaneye gittim ciğerlerim temiz çıktı sadece ev tozuna alerjim varmış ama bu alerji beni nasıl bu kadar mahvedebilir bilmiyorum altına başka bir şeyim var bilmiyorum çocuğuma bakamıyorum ilgilenemiyorum kendim de hiçbir şey yemiyorum tavsiyeleriniz var mı

Doktora gitmeyi düşünmelisiniz

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Anlıyorum bazı hastalıklar kronikleşiyor. Onunla yaşamaya alışmak zorundayız. Tetikleyen unsurları tespit edip şikayetleri minimuma indirmeli. İyi bir doktorla takip edilmeli. Tedavi için de kolay bir yol bulursunuz inşallah.

Allahım daha büyük dert vermesin inşallah.

Çevremde astımı olanlardan gördüklerimi yazacağım. Robot süpürge ve çamaşır kurutma makinesi kullanıyorlar. Tozu büyük oranda azaltıyorlar. Buhar makineleriyle ventolin kullanıyorlar. Halıları kaldırıyorlar. İlla serilecekse jüt halı tercih ediyorlar. Perdeleri store perde oluyor. Tozu tutacak şeyleri evden çıkarıyorlar yani.

Amiin amin teşekkür ederim

Evet ya duydum birkaçini ama bebeğim sürekli yerde olduğundan evi komple yün kalın halılar aldık . Teşekkür ederim ilginiz için

Altına imzamı atacağım bir yorum...
2019 da bende de bir sürü alerji çıktı en büyüğü ev tozu ve ağaç polenine olmak üzere
Benim de ilk işim halıları atmak oldu yerine desenli fayans yaptırdım, halı olması gereken yerlere de toz barındırmayan anti alerjik halı serdim ama çoğu yer desenli karo olduğu için halı ihtiyacı zaten kalmadı
Haftalık büyük temizlik için çekişi güçlü bir süpürge kullanıyorum, ayrıca her gün robot süpürge mutlaka çalışıyor
Bütün ıvır zıvır biblo vs kalktı toz tutacak şeyler yok evde her şey düzenli ve dolap içlerinde
Çamaşırlar kurutma makinesinde kuruyor özellikle bu evdeki tozu yüzde yetmiş azalttı diyebilirim resmen mucize
Yatak haftalık temizlikte büyük süpürge ile çekiliyor mutlaka üzerine hazırladığım akar spreyini sıkıyorum ve akşama kadar penceresi açık odada havalanıyor mutlaka
Yastık ve yorganlarimi ipek yorgan ve yastık aldım toz ve mite tutmuyor ipek içinde
Ayrıca hava temizleyiciyi de ara ara çalıştırıyorum özellikle yattığımız odada

Alerjiyle yaşamak hiç kolay değil emekli zahmetli ve masraflı ayrıca sabır da istiyor bunca şeyi zaman içinde yapa yapa öğrene öğrene sonunda ilaçsız bile çok rahat atlatıyorum, atak dönemleri bile ilaç içmeden biraz burun spreyi ve göz damlası ile kısa süre içinde geçip gidiyor
Acil şifalar dilerim size de B bengumm

Akar spreyinizin tarifi nedir?

Akar spreyinizin tarifi nedir?
Ben yarım litrelik sprey şişesinin içine içme suyu doldurup her birinden on ya da on beş damla olmak üzere karanfil, biberiye, okaliptüs, palmarossa, nane ve lavanta yağları katıp iyice çalkalıyorum ve kullanıyorum
Yatak harici genel temizlik sonrası koltuk halı ve perdelerime de sıkıyorum ara ara

Mite'ları mı öldürüyormuş bu karışım,

Gerçekten süpersiniz ben de aldım ama burun spreyi ve damladan cidden çok zor sürekli hapşırık göz akıntısı öksürük krize giriyorum nereye gidersem aynı çok teşekkür ederim Allah size de şifa versin

Mite'ları mı öldürüyormuş bu karışım,
Evet bunu bana fonksiyonel tıp doktorum söylemişti tarifini de ondan aldım hatta ayrıca bu yağların frekans değerleri yüksek olduğu için yatılan odanın havasının kalitesini de yükselttiğini söylemişti

Evinizi hayatınızı alerjiyle yaşamaya daha uygun hale getirdikçe zaman içinde size iyi gelen ve gelmeyen şeyleri daha net göreceksiniz ve zamanla daha iyi olacak merak etmeyin amin inşallah

Alerji ilacı kullanıyor musunuz ?
Alerji sürekli öksürük yapar benimde ev tozuna ve polene ciddi alerjim vardı ve parfümlü deterjanlara sürekli bir öksürük hali. Halıları kaldırın, toz çeken hava temizleyici aletler var biraz pahalı ama kaliteli bir makine alırsanız baya rahatlarsınız filtrsinde çektiği tozu görünce inanamayacaksınız.
Kurutma makinesi ve çok iyi bir süpürge de büyük ölçüde yardımcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…