Canim insallah hamilesindir...Adet gunun gecince kan testi yaptir mutlakakızlar sanırım hamileyim. ya gögüslerime el vurulmuyo. midem sabah bulandı... çok halsizim. ama yinede umutlanmak istemiyom. 20/06/2015 te adet olmuştum.
iki aydr geçikiyo. 3 gün.. pek umutlanmakta istemiyomCanim insallah hamilesindir...Adet gunun gecince kan testi yaptir mutlaka
kızlar sanırım hamileyim. ya gögüslerime el vurulmuyo. midem sabah bulandı... çok halsizim. ama yinede umutlanmak istemiyom. 20/06/2015 te adet olmuştum.[/hadi inşallah canım ya allahım bu güzel günde dualarımızı kabul eder de kucaklarımızı boş bırakmaz inşallah.
inşallah tatlımkızlar sanırım hamileyim. ya gögüslerime el vurulmuyo. midem sabah bulandı... çok halsizim. ama yinede umutlanmak istemiyom. 20/06/2015 te adet olmuştum.
umut fakirin ekmeği..inşallah tatlım
güzel haberlerini bekliyoruz ama yinede umutlanma 1 hafta varmş batına
canm inşallah hamilesindir yaaumut fakirin ekmeği..
ama sanırım havalar yapıyo böle.. dün eve gittim çok kötü rahatsızlandım... otobüs tuttu.
allah kabul etsinkızlar ne alemdesiniz nasıl bitirdiniz mi ayetel kürsilerinizi. benim bitti rabbim kabul eder inşallah hepimizinkini
İlk gün 50Hergün bir tane mi okunacak
canm inşallah hamilesindir yaa
umutlanma dememin sebebi regl olursan çok üzülürsün benim gibi
canım yatsı namazından sonra sabah namazına kadar demiş yani gece 11 ile 5 arası, ara vermeden okusan daha iyi en fazla 2-3 saat sürer zaten,ben her gün 2 rekat hacet namazı kılıp niyet ettim de okudum fakat 1.gün veya 7.gün namaz kılıp niyet edenlerde olmuş sana hangisi uygun gelirse artık. hem rabbim dualarımızı kabul etsin tek bu kadar cefa ne olacak ki?gece değilde gündüz okusak olmazmı birde 313 veya 170 kere sıra gelince bir defada okuyamayız ara versek oluyorurmu yani gün içersinde tamamlasak olurmu hergün niyet ederekmi okuyacağız
Kızlar şimdi gördüm konuyu ve çok dikkatimi çekti. Çok etkili bi duadır ama formülü olduğunu bilmiyordum. Formülü uygulayıp dileği kabul olan var mı çok merak ettim. Bi de şu an uygulayıp dileklerinin kabul olmasını bekleyen arkadaşlar Allah kabul etsin inşallah. Bende iş için okuyayım başlayım.
Rabbim kabul etsin inşallah hepimizin duasını..Bende okudum Rabbimden bir mucize istiyorum..Allah büyük bekliyorum canımm.