Gelinbaşı ve Gelin Tacı Aydın nazilli

hwa

08.07.2012 &GELİNİ&:))
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.115
0
66
33
Aydın
Slm kızlar aydın nazillide oturupta kendisi veya bi yakını evlenip saçını nazillide yaptıran önerebileceğiniz özenli titiz güler yüzlü bi kuaför var mı aranızda düğünümü çok az kaldı hala bi kuaför bulamadım kendime yardımlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
topçu temizliğin biraz ilersinde.hatta yanında aytur center. katlı otoparkın karşınında. ben istanbulluyum ama nişanlım oralı. yaz sonu benim düğünde orada olacak.yazın gittiğimde orada saç ve makyajı yaptırmıştım. gelin çıktığını gördüm. personelde genç. bende gelin saç ve makyajı için oraya gidicem. sanırım ismi meral hanımdı.

ilgin için sağol tatlım

düğün nerede olacak? organizasyon şirketleri var mı. biz araştırdık bulamadk gerçi.
birde sevgili hwa bildiğin güzel adetler gelenekler var mı? ben gelenekselci bi tipim :) hoşuma gider yani.
son olarak düğünde halk oyunları ekibi gösterisi olursa güzel olur. istanbuldan gelenlere zeybek izletmek hoş olur diye düşündüm. şimdiden tşk ederim :)

canım ben sadece kuaför için başvurdum buraya bilen giden var mı kuaföre diye zeybek falan olmayacak benim düğünümde kır düğünü benimkisi

sana zeybek saçma olur tabi. biz istanbuldan geliyor olucaz. orada her yer kır mekanı zaten :) kolay gelsin

düğününüz oldu mu bilmiyorum ama wella'ydı sanırım adı biz bi akraba düğünü üiçin nazillide oraya gitmiştik çok hoştu herşey

düğününüz oldu mu bilmiyorum ama wella'ydı sanırım adı biz bi akraba düğünü üiçin nazillide oraya gitmiştik çok hoştu herşey

yok canım daha olmadı temmuz ayında bende bi wella var bide ibrahim var karşı karşıya zaten ikiside bu ikisinden birisi olacak büyük bi ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…