Aydin///09

ben de aslen aydınlı değilim aslında ama 3 senedir aydın da yaşıyorum.. şimdilik memnunum.. küçük şirin bir şehir.. yavaş yavaş sosyal bir şehir olma yolunda.. bu da iyi bir şey tabiki... sen öğrencisin galiba...

doğma büyüme aydın:) evet burda üni okuyorum..:)
hayatımın 3 yılında erzurumda kaldım sadece:) o da üni için.

kıyamam yaaa...:S
benim finaller var şu sıralar gezemiyorum:):1no2:
derya aslen elazığ ama hiç görmedim doğma büyüme aydınlıyım ben..sadece erzurumda üni okudum ama ilk üniyi orda okudum şimdi burdayım..ama tekrar gideceğim aftan yararlanıp.

:çok üzgünüm:
tesadufe bak..
bende suan Elazıgdayım esımın gorevı nedenıyle..delikafadulden
tekrar Aydın da yasamak cok uzak gorunuyor bıze..:çok üzgünüm:
ama 6 ayım kaldı :dance:bu yaz tayıncıyız :sm_cool:batıya gelıyorum en azından ege de olucam :teytey:Allah nasıp ederse..:Saruboceq:

cumanız mubarek olsun kuzular a.s.

:çok üzgünüm:
tesadufe bak..
bende suan Elazıgdayım esımın gorevı nedenıyle..delikafadulden
tekrar Aydın da yasamak cok uzak gorunuyor bıze..:çok üzgünüm:
ama 6 ayım kaldı :dance:bu yaz tayıncıyız :sm_cool:batıya gelıyorum en azından ege de olucam :teytey:Allah nasıp ederse..:Saruboceq:

gerçekten yaa tesadüfe bak:)
ben de nisan mayıs gibi elazığa gelmeyi düşünüyorum. arkadaş orda çalışıyor. davet etmişti. merak ediyorum. tunceli den geçmeyi göze alabilirsem baharda 1 haftalığına elazığdayım:)

gerçekten yaa tesadüfe bak:)
ben de nisan mayıs gibi elazığa gelmeyi düşünüyorum. arkadaş orda çalışıyor. davet etmişti. merak ediyorum. tunceli den geçmeyi göze alabilirsem baharda 1 haftalığına elazığdayım:)

Bana da beklerım..yerimseniben
merkezde olsam gezdırıyım senı derdım :nazar:ama malesef ben ılcedeyım...:çok üzgünüm:

hepımız ıcın guzel bır hafta sonu olsun :içelim:

selam baynalar ban gelmeyeli formumiuz ilerlemis ne yiyi hepinize iyi hafta sonlari diliyorum

X