meraba canim bende aydin nazillidenim fakat yurt disinda yani hollandada oturuyorum.ama benim dogdugum buyudugum yer orasi,zamanla alisirsin sende.arada yazabilirsin banada bir nazillili arkadasin olarak.selamlar:sm_cool:
selam nazilide olan yokmu ben manisalıyım ama nazilliye evlendim burda çok zorluk çektim hiç çevre olmadı uzun bi zaman artık biraz var ama insanın memleketi gibi olmuyo işte...aydına gezmeye çok gideriz burda gezilcek biyer olmayınca....ama aydın daha güzel daha cıvcıv orası hoşuma gidiyo dogrusu.....evet arkadaşlar nazillide olan yokmu bana cevap yazsın lütfennn.
aydınlılar merhaba ben 6 sene cennetten gizli bir köşe gibi saklanan didimde 6 sene yaşadım şimdi istanbuldayım. didimi çok özledik eşimle. burnumuzda tütüyor. çok arkadaşlarımız var orda. deniz ve hava harika çok şanslısınız.
evet cennetten gizli bir köşe gibi saklanan didim a.s bende didimde yasıyorum.harika bi yer burası....:dance:
merhaba ben xxxxxxxxxxxxoturuyordum orda evimiz vardı.ama şimdi bizim değil artık. o güzelim parka bakıp balkonda çay kahve sefası yapardık...
merhaba ben yeni üyeyim durmadan mesaj atıyorum şimdi cok yoğunum bys
emelcim olsun ben burdayım.bende yeni üyayim..heyo heyoo senide buldum...
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey:
selam canim bende aydin nazillidenim fakat hollandada oturuyorum tatillerde geliyorum nazilliye orada olsaydim seninle arkadaslik yapmak isterdimselam nazilide olan yokmu ben manisalıyım ama nazilliye evlendim burda çok zorluk çektim hiç çevre olmadı uzun bi zaman artık biraz var ama insanın memleketi gibi olmuyo işte...aydına gezmeye çok gideriz burda gezilcek biyer olmayınca....ama aydın daha güzel daha cıvcıv orası hoşuma gidiyo dogrusu.....evet arkadaşlar nazillide olan yokmu bana cevap yazsın lütfennn.
gofret slm bende nazillide oturuyorum sen neresindesin ?belki bulusur tanırız,ne dersin?buarada neden adaya yerleşcen sevmedinmi nazilliyi?
ben naziliye yabancıyım arkadaşlık yapabilecegim kimse yokmu nazillide belki güzel dostluklar kurabiliriz.manisadan buraya evlendim ve çok yanlızlık çektim burda yüzyüzede görüşebilecegim arkadşlar arıyorum hadi bana cevap verin bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?