tünaydin millet:lepi:iyiyim dishe sen nasilsin. ben de cay keyfi yapiyordumtunaydın kuzular:lepi:
ıyıyım deryacım sen nasılsın yerimseniben
tünaydin millet:lepi:iyiyim dishe sen nasilsin. ben de cay keyfi yapiyordum. yalniz gitmiyor. gel beraber icelim:içelim:
insallah dishecim. :Saruboceq:gidiyormusun aydina. ben 4. ay gelicem insallah. belki bi bulusma yapariz. gecen yaz olucakti olmadi birtürlü. aydinlilar olarak bi bulusamadik. insallah bu sene olur:Saruboceq:ahh canım sen yurtdısında bende Turkıye nın dıger ucunda..:çok üzgünüm:
ınsallah bırgun karsılıklı cay ıcmek nasıp olur..:Saruboceq:
cok ısterım..:içelim:
insallah dishecim. :Saruboceq:gidiyormusun aydina. ben 4. ay gelicem insallah. belki bi bulusma yapariz. gecen yaz olucakti olmadi birtürlü. aydinlilar olarak bi bulusamadik. insallah bu sene olur:Saruboceq:
nısanda mı orda olacaksın..:uhm:
cok erken degılmı canım..:sm_confused:
ne kadar kalıcan..
ben hazıran 10 dan sonra anca olabılırım en erken...
bu yıl tayın var bızım..:sm_cool:
canim ben 4. Ayda gelip bir daha dönmiycem insallah.:saruboceq: Belki sadece giris cikis yaparim. Tabi islerimizi ayarlayabilirsek:dance::dance:
selam bynalar deryacım hayırdır temellı dönüsmü var canım
canim ben 4. ayda gelip bir daha dönmiycem insallah.:Saruboceq: belki sadece giris cikis yaparim. tabi islerimizi ayarlayabilirsek:dance::dance:
selam hemşerilerim herkes nası bakimm.deryacım sendemi aydınlıydın bak bilmiodum
aydında yaşayan kimler benden başka?
derin cim sanirim cok az kisi merkezde oturuyor. cogu naziili ya da sökede sanirim.
ben de incirliova dayim:teytey:
aslında ben de gideceğim 1 ay sonra:)
merkezde aydın. bulvardayım hatta:)
tamam canım söz fiinaller bitsin gezeceğim :)