Aydin///09

allah ım günlerden beri ilk kez güneş çıktı çok mutluyum çook hihoyyyt . aydın a gitcektim ya hava muhalefetinden kaldım . cumaya gitmeyi planlıyorum iiiinşllaah :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3sende ızmır den kalkıp gıdemıyorsan ben ne deyım daha sana:dilcikar:

selam bayanlar derya nasilsin epeydir gelmiyorsun
sblue gitmedin mi aydina, ne zaman gideceksin ?
bizim buralar cok soguk donuyor disarisi

kızlar aydından fotolar istiyorsanız , ben çeker yollarım size... hatta özellikle istediğiniz yerler varsa oraları çekeyim...kaydirigubbakcemile2 mesela forumu çekebilirim.. çok güzel bir yer oldu ... hihoyyyt

kızlar aydından fotolar istiyorsanız , ben çeker yollarım size... hatta özellikle istediğiniz yerler varsa oraları çekeyim...kaydirigubbakcemile2 mesela forumu çekebilirim.. çok güzel bir yer oldu ... hihoyyyt

cok ıyı olur..
ben henuz goremedım netten baktım ama..:çok üzgünüm:
bu yaza ınsallah tadını cıkarıcam:dance:

cok ıyı olur..
ben henuz goremedım netten baktım ama..:çok üzgünüm:
bu yaza ınsallah tadını cıkarıcam:dance:

inşallah canım.. bekleriz.. en kısa zamanda forumun resimlerini çeker koyarım.. valla ben foruma gidince kendimi kaybediyorum.. süper bir yer oldu...:sm_cool:

ay ben de cok istiyorum görmeyi. netten baktim, güzel olmusa benziyo. bi de sen eklersen cok iyi olur.

ben denizliliyim ama 12 senedir aydındayım buralı oldum sayılır merhaba herkese aydındaki hemşerilerim a.s.

ben yorum yapmak istiyorum forum hakında açık alan olduğu için kışın gezme olanağın yok pek bu yüzden pek beğenmedim keşke kapalı yapsalardı üstünü yaz kış sorun olmazdı böyle düşünüyorum ama yaz için süper kışı düşünmemiş yapan mimarıkaydirigubbakcemile2

ben denizliliyim ama 12 senedir aydındayım buralı oldum sayılır merhaba herkese aydındaki hemşerilerim a.s.

selam canım hoşgeldin.. evet haklısın , kışı pek düşünmemişler..zaten yazında güneşi engellemek için kapatmaları gerekecek üstünü.. ama hertarafı kapalı olsun istemezdim zaten ben...

merhaba..hosgeldın..:1hug:
esımde Denızlı lı benım :asigim:her ıkı yandan hemserım sayılıyorsunkaydirigubbakcemile3

selam bayanlar ay_den hosgeldin aramiza
ben nazililiyim almanyada yasiyorum kizlar forum dediginiz aydinda alisveris yerlerimi acildi bir fikrim yokta ama simdi neten bakacagim merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…