allah ım günlerden beri ilk kez güneş çıktı çok mutluyum çook hihoyyyt . aydın a gitcektim ya hava muhalefetinden kaldım . cumaya gitmeyi planlıyorum iiiinşllaah :Saruboceq:
slm kizlar. nasilsiniz. uzun zamandir girmiyordum. burda muhabbet baya koyulasmis:1hug::1hug:
kaydirigubbakcemile3sende ızmır den kalkıp gıdemıyorsan ben ne deyım daha sana:dilcikar:
geldim dishecim. bulusma oldumu en cok onu merak ediyorum
ya aydından kimse yok galiba burda
çok yağmurluydu ama . nasıl gezecektim fotolar çekecektim o yağmurda :dilcikar:
iyiyim canim.sen nasilsin. evet coktandir girmiyordum. özlemisim valla...selam bayanlar derya nasilsin epeydir gelmiyorsun
sblue gitmedin mi aydina, ne zaman gideceksin ?
bizim buralar cok soguk donuyor disarisi
kızlar aydından fotolar istiyorsanız , ben çeker yollarım size... hatta özellikle istediğiniz yerler varsa oraları çekeyim...kaydirigubbakcemile2 mesela forumu çekebilirim.. çok güzel bir yer oldu ... hihoyyyt
cok ıyı olur..
ben henuz goremedım netten baktım ama..:çok üzgünüm:
bu yaza ınsallah tadını cıkarıcam:dance:
kızlar aydından fotolar istiyorsanız , ben çeker yollarım size... hatta özellikle istediğiniz yerler varsa oraları çekeyim...kaydirigubbakcemile2 mesela forumu çekebilirim.. çok güzel bir yer oldu ... hihoyyyt
ben denizliliyim ama 12 senedir aydındayım buralı oldum sayılır merhaba herkese aydındaki hemşerilerim a.s.
ben denizliliyim ama 12 senedir aydındayım buralı oldum sayılır merhaba herkese aydındaki hemşerilerim a.s.