Aydin///09

iyi geceler baynalar topik ilerlemis ne güzel elvira oglun nasil, canim
dishe buralarda soguk ya bizde donuyoruz buralarda

aydınlıı hemşolarımm nasılsınızz
dişlii gel artıkk batıyaa yahuu
özlettirdinnn kendiniii

slm kızlar ya benaydın ı özlediim hem anamı hem babamı ben aydın ı özlediiiiiimmm senağlama

yarama tuz bastın :çok üzgünüm:ne ıyı ettın sımdı bunu soylereksenağlama

ama sahiden bir senedir gidemedim bir saatlik yol ama olmadı birtürlü annemler geldi yanıma üstüste. böylece bir sene geçti . şimdi bulvarda olmak vardı tanıdık yüzler kalmış mı yeni yerler açılmış mı gençliğimden kalan nereleri var diye bakına bakına dolaşmak heey gidi heeeey senağlama

merhaba hanımlar ben sizlere bi soru sorucam ben memurluk için tercih yapıcam aydın da ortalama ev kiraları ne kadar beni bilgilendirirseniz sevinirim:Saruboceq:

Son düzenleme:
iyi aksamlar bayanlar iyi topik ilerlemis yine elvira bende iyiyim canim sagol bebisin iyi olmasini da sevindim

merhaba hanımlar ben sizlere bi soru sorucam ben memurluk için tercih yapıcam aydın da ortalama ev kiraları ne kadar beni bilgilendirirseniz sevinirim:Saruboceq:

300 ten başlıyor canım.. bizim karşı sitemizde 325 ytl ye verildi yeni.. hem de kaloriferli ve de baya büyük evler.. ancak yakıt ücretleri ve aidatı fazla.. yakıt yıllık 800 , aidat ta 30 ytl.. çarşı içinde istersen 400 ytl den başlıyor... ama şu mevsimde kiralar çok uygun.. yaza ne olur bilmem.. a.s.

X