Aydin///09

egeli hosgeldin aramiza
bakiyorum herkes burda ne güzel hepiniz hosgelmisiniz

herkeze guzel hafta sonları dılıyoruma.s.

selam kızlar aydın 09 olarak bende dahil şöyle doğru dürüst toplanamadık organize olamadık aaranızda tanıdıklarım varmı acaba diye merak etmeden de duramıyorum a.s.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz. gercekten bi bulusma yapilmadi ya. cok merak ediyorum herkesi.

slm kızlar evet malesef bi toplanamadık kendimi çok suçlu hissediyorum doğrusu bundan sonra ben kararlaştırmıycam çünkü hep aksilik çıkıyo sizlerden birisi yapsın katılcam söz çok üzüldüm valla

selam meleyi münih yakinlarinda oturuyorum sen nerde oturuyorsun nazilidemi

ben Hanovere yakın salzgiterde doğmuşum çocukluğum anneannemin yanında geçti sonra babamlar Almanyaya aldırdılar orda 3 yıl okudum tekrar Nazilliye geri ve şimdi aydında evli yaşıyorum.Abimler bremende yaşıyor birkere eşimi götürdüm çok sevdi inşallah tekrar gideceğiz.a.sa.sa.s:1rolleyes::1rolleyes:

günaydin egeli bayanlar sahtegülüs hosgeldin
meleyi almanyayi mi sevdi esin bekli gezmek icin sevilir ama yasamak icin sevilecek bir yer degil
bence tabi

günaydin egeli bayanlar sahtegülüs hosgeldin
meleyi almanyayi mi sevdi esin bekli gezmek icin sevilir ama yasamak icin sevilecek bir yer degil
bence tabi

evet bencede yaşanacak yer değil kesinlikle gezilecek yer ama insan ister isemez kıyaslama yapıyor tabi.insanların birbirlerine olan saygısı devletişleri okullar vb...gibi.:sm_confused:

X