Aydin///09

bende işletme mezunuyum ııııııııy hiç sevmeeeeem :roflol: kolay gelsin sana ... oho ben çıtırlık makamını bırakalıııı :a015:

hopp aydınlılar nerdesınızz yaa gene tık yok bızım topıkde wallaa kaldrcaklar bızım topıgı aaaaaaaaaa:))))

ben de işletme bitirdim ama pek bir işe yaramıyor gerçekten..

ayneeen :roflol: kaç sene evvel stajımı yaparken kasada bi açık verdimkii akıllara zaraaaar :1shok: allahtan adam geri geldi de yanlışlık düzeltildii ya gelmesedii
ömrümce beava calışcaktım bankada dedim bu iş bana göre deil kalsııın istimeeem :roflol:

selam millet herkes tatilde ondan hareketsizdir bugün geldim güzel nazillimden izin bitti yşuan evimdeyim

ay ben geldım bende cok özledım nazıllıyı ama askımı bırakıp gıtmeyı hıc ıstemıyom karmasık duygular ıcındyım:)))

slm millet.nasilsiniz. sonunda tatilim bitti. (malesef) niye kimsecikler ugramiyor buralara. önceden daha hareketlidi burasi

valla ben aydın 09 topiğinde değilim olamam orda olsam coşar olurdu o topik yanlış yere geldim ben kesiiiiiin :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…