• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydin///09

ne fesatlancam kızım sankı hergun berabersınız :dilcikar:

selam kızlar nasılsınız valla ben cok ıyıyım tatılın tadını cıkarıyorum ama cooook sıcak nazıllı ,bugün dıdımden geldım dıdım serın en azından nazıllıden gözekcım msn de denk gelmıyoruz gercı ben 10 gündür pc nın basına gecmedım ıysallah bır gün denk gelırız ayrıca yenı gelen arkadaslar hosgeldınız ben halen daha zıyaretcı defterımı okuyamıyorum 4 msj var görünüyor tıklıyorum yok eskılerde de yok anlamadım gıttı haydın herkes kendını ıyı baksın bayyyyyyyyy

Ben de Aydınlıyım. Ama iş nedeniyle şuan İzmir'deyim. Her ne kadar Egenin incisi olsa da benim Dağlarından Yağ Ovalarından Bal Akan Aydınımın yerini tutamaz. Bir kere sıcak insan ilişkileri yok. Komşuluk yok. 1 yıldır İzmirdeyim halen alışamadım her hafta sonu bu nedenle Aydındayım :)

cok uzaksın yaa Nazıllı ye yazık sana senağlama :mymeka:

ooohh hemşerilerim ne güzel kaynatmışsınız. ben bu yaz gelemiyorum memleketime malesef gelmeyi sizlerlede tanışmayı çok isterdim. ama hamileyim ve doguma az kaldı artık.neyse inşllah başka zamana. ama burda hemşerilerimle konuşmak bile güzel.

iyi geceler kızlar. kimsecikler ugramamıs buralara. herkes tatilde galiba. kimseden ses seda cıkmamıs.

yok canım kımsecıkler haklısın ama tatılde degılız bız :çok üzgünüm:

kızlarrrr merhabalar bende aydınlıyım ama tokatta oturuyorum eşim dolayısıyla bende çok özledim memleketimi ne olursa olsun aydın gibi bir il yok bence işte herkesin kendi memleketi...:roflol:coksekeriremsu

Back