Aydin///09

bende aydınlıyım yeni üye oldum.9aydır evlilik nedeniyele sökedeyim herhalde artık sökeli oldum:))

aydın topiğine takılıp ta Aydında oturan hiç yok arkadaşlar yaa. hepiniz başka yerlerde oturuyonuz.. yok mu Aydında oturan??? bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz...

topıgımız nerelere gıtmıs
elınden tutup cekıyım yukarı şakkıdı

selam kızlar nasılsınız tatilim bitiyor ayın 21 inde evimde olacagım 3 ay nasıl gecti anlamadım biraz üzüntü biraz sevinç var icimde evimi özledim 2 aydır uzagım kendinize iyi bakın

selam kızlar nasılsınız tatilim bitiyor ayın 21 inde evimde olacagım 3 ay nasıl gecti anlamadım biraz üzüntü biraz sevinç var icimde evimi özledim 2 aydır uzagım kendinize iyi bakın

az kalmıs..
sagsalım evınıze varırsınız ınsallah..:Saruboceq:
tatılın bu yanı tuhaf bır yandan ınsan evını ozluyor...gamyoncuiremsu
sen yıne de gerı kalan gunlerının tadını cıkar..kaydirigubbakcemile5
ıyı tatıller

aaaaaaaaa bütün hemşolar urdamııış bende topik açtım sizi bulayım die buraya bakmak aklıma gelmedi hiç yaaa anahtar kelimelerde arattım aydın aydınlılar die çıkmadı bişeey bende sandım yok geyike topik açtım aydınlılar nerdesiniz dieeee :1shok: dishe aşkolsun nie demioon :dilcikar: nese gelirim ben hep buraya ozaman öpüom siziiiiii hemşolarım beniiiim a.s.

ggüvercin !!!!!!

olmamı gı ben aydın da oturuyorum yoksa sen de mi aydında oturoyun hemşerim

09 laaaaar dökülüonuuuuz ne bu haaaaal canlanın biraaaaaz ayıp sizeeeeee :mymeka:

slm kızlar. kimsecikler ugramıyor buralara. güya bulusacaktık yazın.
iznim bitiyor artık. 27 sinde gidiyorum. sizlerle görüsmeyi cok isterdim. umarım seneye görüsürüz

selam kizlar evet deryacim bir görüsemedik denk gelmedi benimde bitti izin evimdeyim artik 3 ay kaldim ama birsey anlamadim cok cabuk gecti sicaktan ve cocuklarla bir yere cikamadim belki seneye yaz görüsürüz ama yinede tatilimiz güzeldi ne kadar sicak olursa olsun

ay canım bunları dürmek yetmezz okkalı bı cımdık lasım herhalde sıcak gectı baslarına:mymeka:sırnaşık şey

bilseeeem nese yaa napalım bizde ikimiz cene yaparız
sositososito anlat bakalım hala aydında mı yaşıyosun yaş kaç ........ ben 30 yaşındayım evliyim şuana izmirde yaşıyorum ailem hala aydında gidip geliyorum

benede aydında yasıyorum ama suan adanada staj yapıyorum okul yenı bıttı benım eylulde aydına döncem alah nasıp edrse 20 yasındayım bende sözluyum cnm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…