Aydin///09

dishee sobe sobee twety elma dersem çık armut dersem çıkma
dişlicim sende hıyar dersem çıkma angut dersem otomatik olarak zaten çıkarsınn nasıl olsaa sen kendini bilenn olgun ama niteliksiz birisin :roflol:

dishee sobe sobee twety elma dersem çık armut dersem çıkma
dişlicim sende hıyar dersem çıkma angut dersem otomatik olarak zaten çıkarsınn nasıl olsaa sen kendini bilenn olgun ama niteliksiz birisin :roflol:

mık kafalı bet suratlı karı:mymeka:
nıtelık nedır nıcelık nedır?:icecream:
dayak nedır nasıl atılır:roflol:

Oh oh Kizlar allah muhabbetinize artirsin pek seviyorsunuz birbirnizi :roflol:

amanda Aman Benim Hemşolarim Burdaymişta. Ben Aydin09 Topicine Giremiyom Kizlar Kusura Bakmayin. Bişr Aydinli Olarak Ayip Ediyorum Ama. Aralikta Doğuracağim Için Sürekli Aralik Annelerindeyim.
Allah Tüm Bebek Isteyenlerin Kucaklarini Boş Birakmasin.
Nasilsiniz Bakem Giiii Ben Tembuzda Geliyom Nazilliye Bomba Düşecek Hazir Olun.

merhaba canım..:1hug:
daha sık beklerız..:dilcikar:
ne gusel Allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsın yavrunu..
burdakılerın de cogu nazıllıden zaten..benneyaptımki
bulusursunuz belkı yazayerimseniben

merhaba canım..:1hug:
daha sık beklerız..:dilcikar:
ne gusel Allah sagsalım kucagına almayı nasıp etsın yavrunu..
burdakılerın de cogu nazıllıden zaten..benneyaptımki
bulusursunuz belkı yazayerimseniben

inşallah gerçekten çok istiyorum. cansuda orda şimdi bakalım sözleştik ayarlarız bi buluşma.
amin canım cümlemizle beraber inşallah.

selam kızlar nasılsınız biz cok iyiyz cocuklarla bol bol gezıyoruz burası cok sıcak nefes alamıyorum kızlar evıme beklerım hepınız toplanıp gelın bırde bırsey soracam zıyaretcı sayfamdakı yazıları nıye göremiyorum 2 tane msj var dıyo tıklıyorum ya eskıler var yada yenıler bom bos bılgısı olan varsa bılgılendırsın lütfen kendınıza ıyı bakın bay

cansucum ziyaretçi sayfan açık ama neden göremedin ki bu arada kısmetse en kısa zamanda gelicem nazilliye msnin açık olmuyor yada denk gelmiyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…