Aydin///09

selam bayanlar nasılsınız valla ben cok ıyıyım ve mutluyum nazıllıdeyım allaha sükürler olsun sag salım geldık sımdılık hersey yolunda kendınıze ıyı bakın görüselım kızlar

cansucum senin adina cok sevindim. ne güzel memleketindesin. benim de az kaldi sayilir. 25 güncük:çok üzgünüm:umarim geldigimde görüsebiliriz. sana iyi tatiller.

herkeze sımdıden ıyı haftalar dılıyorum..Şeniz
tatıldekılere de ıyı tatıllera.s.
gusel memletımın havasını benım ıcınde cekın ıcınıze senağlama

ıyı aksamlar bayanlar nasılsınız ben cok ıyıyım deryacım senın de az kalmıs ben hepınızın yerıne gezerım
hepımız toplanalımda bulusalım kızlar

deryacox nasil dedikoducu olmasinlar sen git taaa Kuyucaga uni ac eeee insanlarin sucu yok devlet veriyor malzemeyi insanlarin elline )) ama kuyucagim bidenedir dimi giz bebishim :)

nolii burda...fisfisfis
ne dedıkodusu nolmus benneyaptımki

selam kızlar nasılsınız ben su an dıdımdeyım ve cafede cok güzel buralar ama daha denız soguk
gözekcım benım esım 15 hazıranda dönecek o dönsün görüsürüz ben 1 hafta daha buradayım ben sana özelden msn adresını verırım derzada zaten var msn. kendınızı ıyı bakın

aaa didimdemisin ben didimde oturuyorum görüşelim tanısalım arkadasım zamanın varsa cafemizde agırlayayım seni bi kahvemizi iç :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…