Aydii'nin evi

ay hersey süper ötesi ya.. kismet olupta bende evimi böyle modern bukadar güzel düzebilicekmiyim :)
güle güle agiz tadiyla oturmak nasip etsin allah canim:nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar: maaşallh çok güzel olmuş cnm evin.allah banada ve isteyen herkesede inşallah.KALEBODURLARINI VE BANYODAKİ HALIYI NEREDEN ALDINIZ.BURSADASIN HERHALDE.:3:

eviniz çok güzel ve zevkle döşenmiş.huzurla oturun inş.acaba evinizin boya tonu nedir acaba çok ferah göstermiş.bende boya yaptıracağımda.....:61:

beyaz mobılyalar harıka duruyor evde
cok güzel cok temiz
huzurla oturun:48:

oturma odası halısının markası neydi? aradım ama bulamadım sayfalarda...birde renkleri siyah beyaz gri mi? yoksa krem kahve de varmı?

evin çok güzel.iyi günlerde oturman dileğimle.
ben de yeni mutfak yaptırıyorum dolaplarım beyaz takılmak üzere.tezgahımı da siyah istiyorum.Fakat kararsız kaldım.Kullanan biri olarak siyah tezgah nasıldır?Tozlu gibi mi duruyor?Kireç lekeleri belli oluyor mu??Bir soru daha:)mutfak dolaplarını neyle temizliyorsun??teşekkür ederim.

Salonundaki renkler çok boğmuş koltuk takımın krem,duvarlar krem,halılar krem,parkenin rengide krem bence koltukların bari kahve tonlarında olsaymış daha güzel olacakmış.:34:Mutfağına bayıldım

çok teşekkür ediyorum kızlar. duvar rengi kum beji hangi marka hatırlamıyorum ama katalogta direk kum beji olarak geçiyordu,türevleri var ya bi de...
Kahve koltuklarla çok klasik bir görüntü olacağını düşünüyorum,o yüzden genelde aynı tonları kullandım...aksesuarlarla renklendirmeyi tercih ettim...Bu fotoğraflar 2 sene önce eklediğim fotoğraflar...zaman çok hızlı geçmiş gerçekten..şimdi farklı eklemeler var evimde...çiçekler,objeler...::))

Back
X