• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydii'de evlendiiii....:)

çok güzel olmuşsun hem nişanda hem kınada hem düğünde allah mutluluğunuzu daim etsin.

canım çok güzel olmuşsun kına kıyafetinde çok hoş ve gelinliğinde
bir ömür boyu mutluluklar
a.s.

Çok şeker olmuşsun canım... Allah mesud etsin... Bir ömür mutluluk dilerim...opuyorumnanaktan

Canım Allah Bi Yastıkta Kocatsın..

Tebrik Ederim Çok Güzel Olmuşsun

sahsen ben cok begendim... ne kadar seker seysin öyle... nisaninda ayri güzel kinadan ayri güzel ve daha da tatli ve mutlu son..allah bir yastikta kocatsin ikinizde cok sekersiniz

Kina yakilirken ne kadar sempatiksin öyle... bide sunu eklmek istiyorum yüzüde kirmiz örtü yerine beyaz sefaf örtmen coooookkkkkkkk harika bana iyi fikir oldu.. cünki ben o kirmizi örtüleri sevmiyorum kurbanlik koyunlari animsatiyor gibi

Kina yakilirken ne kadar sempatiksin öyle... bide sunu eklmek istiyorum yüzüde kirmiz örtü yerine beyaz sefaf örtmen coooookkkkkkkk harika bana iyi fikir oldu.. cünki ben o kirmizi örtüleri sevmiyorum kurbanlik koyunlari animsatiyor gibi

evet canım aynen bende nefret ederim kınadaki fix kırmızı olayından o nedenle bu bindallıya ve aksesuarlarına bayıldım ve hemen atladım üzerine...

hepinize iyi dilekleriniz için tek tek teşekkür ediyorum...
umarım hepimiz umut ettiğimiz gibi mutlu, huzurlu, sağlıklı ömürler geçiririz...:)

Back