• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayden'in diyet günlüğü...

ayden

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
515
3
316
Gaziantep
evet nisan geldi ve ben olağan yıllık diyetime yarın başlıyorum.
fazla değil 4kg vermem gerekiyor.
offf şu çikolatadan vazgeçemiyorum hele yanında kahve ile.... ama bıraktım gitti valla onu da, terkettim.
hedefim haftada 1 kg ve ay sonunda 4 kg ile bu işi kapatmak.
diyet malum boool bol sebzeden oluşuyor. tatlı olarak sadece belllki bir top dondurma. onun dışında tabiki protein olarak et ve ekmek günde 2 dilim.
ayrıca günde 1,5 L su (ancak o kadar içebiliyorum) ve 3-4 fincan bitki çayları...
spor mu?
onu da ihmal etmem, evde bi kondisyon bisikletim var, sürüyorum yağları, giyiyorum sauno eşofmanı, çıkıyorum üstüne. bazen de 4 yaşındaki kızımla hoplaya zıplaya dans....
benimle başlamak isteyenler sizin de tecrübelerinizzi bekliyorum. paylaşımlarla bu kiloları vermeye ne dersiniz....:teytey:kaydirigubbakcemile5

ben de şimdilik 4 kilo vermek istıyorum senın gıbı cnm.bende günde 1 dilim ekmek tatlı arada çok çok cnm ısterse bol yesıllık ve içebıldıgım kadar su maydonoz suyu yesılcay :D ve tabıkı gunde en az 1 saat spor:) çözerız cnm bız bu ısı bır aya da kalmaz:dinşş

tamam .bende varim .ben zaten basladim .ayda bes kilo vericem .spor salonuna da gidiyom.bende varimn yesil cay iciyorum. ekmegi az yemege calisiyorum.günde en az sekiz bardak da suu iciyozz.oki

bende varımmm

aynen yaz geldı 4 kılo vermem lazım suan 59 um 55 olmam lazım..

yarından ıtıbaren baslıyorum bendee

tamam arkadaşlar be de 60 kg ım 56 olacağım. yarın başlıyoruz. herkes kendine göre bir beslenme düzeni oturtsun ama kurallar en başta anlattığım gibi olsun bence, siz ne dersiniz?

bugün evdeyım dıye güzel bır kahvaltı ettık oluşumla basbasa..:)

ama aksama sadece salata yıyecegım...

ayyy ıncecık bellı hatunlar olacaz ıNSALLAH

günaydın arkadaşlar bende bugün başladım baktım sizde yeni başlamışsınız beraber yapalım bari birbirimizi motive etmiş oluruz ben temmuzda kpss sınavına giricem full ders çalışıyorum tabi farketmeden kiloları almışım tok karnına tartıldım 64 çıktım yarın aç tartılırım artık temmuza kadar 54 olmak istiyorum inşallah bugün sabah kalkınca yeşil çay içtim yarım saat sonra kahvaltıda biraz peynir 7 tane yeşil, zeytin,domates,biber ve tatlandırıcıyla açık çay içtim ekmek ve şekere son çünkü günde 1 ekmek yiyordum başlayıonca bırakamıyorum madem hiç yemem dimi....herkese başarılar!

Ben de 4 kilo kadar vermek istiyorum.Ama her seferinde diyeti bozuyorum:))
Bu sefer de deneyeceğim.Sınavlar bitti spora da başlarım artık.Sahiller beni bekler.Ohhhhhhhhh:D

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum . hikayemde şöyle benim 24-25 yaşına kadar 52-55 kilo arası gezip durdum boyum 1,68 . gerçi o kiloda sürekli tansiyon problemi yaşıyordum. 2006 da evlendim ani bir ameliyat ve çocuk olması gerektiğine kara verildi doktorlar tarafından. ee çocuk olmuyor verdiler hormonu sürekli açım tabi ben :) kasarak kendimi 62 kiloda hamile kaldım ve 76 kilodada doğurdum . bir ara yine 62 kiloyu görmüştüm ama şu aralar 65 kildayım ve rahatsız olmaya başladım tabi benim ideal kilom 57. benim göbek sorunum var ee hamilelikten sonra o kaldı . yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar bende varım.ama bugün gördüm formu bugünde çok yedim ben yarın başlıyayım.58 kiloyum hedefim 5 yada 6 kilo vermek.mayısın sonuna kadar bunu halledelim beraber.haydin gelelim gazaaa

çok güzel herkes motive olmuş durumda.
bugünümü anlatayım. sabah ballı sirkeli su içtim. kahvaltı peynir, ekmekten oluştu ancak, okula gittiğim için çok zamanım olmuyor.
öğlen ekmeksiz bulgur pilavı yedim
arada 1 elma ve 1 bardak zncefil ve yeşil çay
akşam ise mantarlı tavuk ve salata yiyeceğim, yanında yoğurt ile,ekmek yok.
şimdiye kadar 1 litre su içtim. bir de saat 8 gibi yine meyvemi yerim.
açıkçası bugün kendimden memnun kaldım, ya siz?

bende geldim kızlar.
benimde vermem gereken 8 kiom var...
zaten geçen ay başlamıştım 2 kilo vermiştim..
bu ayda 4 kilo versem sizlerle
geriye 4 kalır :)))
onuda veririm inşallah..

nasıl yapacağız yediklerimizi mi yazacağız ?
birde ne kadar kilo verdiğizi haftada 1 yazalım olurmu ??
mesela pazartesi sabahları aç karnına tartılıp buraya yazalım..
olurmu ???????????????

guruplar çok karışık yaa.2 gün bişey yazmasan atıyolar hemen gruptan.burası iyiydi.Bu arada açım iş yerindeyimde meyvada yok yiyeyim.su içmekten midem bulandı

Back
X