Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar ikiz gebeyim 18. haftamdayım 6 kilo aldım son 3 haftada ondan önce çok istifra ettiğşm için almamıştım sizce ikiz gebelikte ayda kaç kilo almk normal bilgisi olan var mı
ben de üçüzlere hamileyim. 24. haftadayım ve 7-8 kilo aldım. çok abur cubur şekerli vs yememeye çalışıyorum. ama sanki 3 haftada 6 kilo fazla gibi geldi bana. ne kadar almak iyidir bilmiyorum tabi
arkadaşlar ikiz gebeyim 18. haftamdayım 6 kilo aldım son 3 haftada ondan önce çok istifra ettiğşm için almamıştım sizce ikiz gebelikte ayda kaç kilo almk normal bilgisi olan var mı
Ayda 2 kilo ideal bence. Bi anda almışın ödem olabilir. Açıkçası ye gitsin derdim ama cok kilo alınca inanılmaz zor oluyor hamilelik oyüzden mümkün olduğunca sağlıklı beslenin
İkiz üçüz annelerine kolaylıklar diliyorum.bu sıcaklarda tek bebekle bile zor geçiyor hamilelik,hep gergin hissetmeye başladım.benim doktorum da ayda 2 kilo öneriyor sağlık açısından.İkiz olunca biraz daha alınabilir ama kontrolü bırakmayın yine de.