- 4 Eylül 2010
- 830
- 1.782
- Konu Sahibi strawberry_cake
Kadin gercekleri daha fazla saklayamadi zaharannen akıllı kadınmışş.dümdükk fakiriz hepimizzzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadin gercekleri daha fazla saklayamadi zaharannen akıllı kadınmışş.dümdükk fakiriz hepimizzzzz
lüks tüketimlere bakmaya gerek yok.git migros a mesela canının istediği her yiyeceği sepete atamıyorsan fakirsinnn.ben de atamayanlardanım daKadin gercekleri daha fazla saklayamadi zahar
Kurabiyeleri pastalari attin ama hadi bagalim cevap virlüks tüketimlere bakmaya gerek yok.git migros a mesela canının istediği her yiyeceği sepete atamıyorsan fakirsinnn.ben de atamayanlardanım da
Sorgulanacak hiçbir şeyi olmamasi lazim. Tam içimden gecenleri yazmışsın. Misafirine deger veriyorsan ona göre ikramini yaparsin. Kimi gelir bi kahve sunarsin bu sürekli görüştüğün biriyse, kimi de uzun zamandır gelmemiş ya da ilk defa geliyordur ya da dedigin gibi zor zamaninda büyük destekleri olmuş ne yapsam ne sunsam diye elinden geleni yaparsin. Bu benim düşüncem.kimseyi alıntılamadan yazıyorum üstüne alınmasın kimse.Ben misafirlerime değer veririm kendi yediklerimden kalitelilerini ikram ederim durumları çok iyi olanlara da alıştıkları kalite de ikram yaparım.mecburlar mı hiç yemedikleri şeyleri benim hatırıma yemeye?kendimiz de bazen lüks yeriz bazen makarna kaşıklarız.bazen tüm pahalı kuruyemiş çeşitlerimiz olur bazen çekirdek bile olmaz evde.bunların sorgulanacak nesi var çözemedim yeminlenn
atmaz olaydımmmmmKurabiyeleri pastalari attin ama hadi bagalim cevap vir
Kimsenin kar falan ettiği yok. Ben 330 a ev aldım, şimdi 700 e çıkmış ee ben bu paraya daha iyi bir ev alamıyorum ki herkes kendini kandırıyor sadece. Giren bize giriyor geneee 200 bine satınca ne aldınız ? iki tane araba mı ? :)
aynen öyle pandemi olmasa sık sık komşularım gelirdi kahveye.sık gördüğüme bir kahve yanına da a101bim keki koyuyordum valla.ama 2 yılda bir gelene de konmaz biz öyle gördük ailemizden.Sorgulanacak hiçbir şeyi olmamasi lazim. Tam içimden gecenleri yazmışsın. Misafirine deger veriyorsan ona göre ikramini yaparsin. Kimi gelir bi kahve sunarsin bu sürekli görüştüğün biriyse, kimi de uzun zamandır gelmemiş ya da ilk defa geliyordur ya da dedigin gibi zor zamaninda büyük destekleri olmuş ne yapsam ne sunsam diye elinden geleni yaparsin. Bu benim düşüncem.
Evet yani uzun zamandır gelmemiş biriyse utanirim öyle bisküvi ya da basit abur cubur koymaya. Bu insanın zengin olduğunu göstermiyor ki, bu misafir agirlama adabidir. Gücüne göre yaparsin tabi. Ayrıca para senin misafir senin kimseyi rahatsiz etmemesi lazim.aynen öyle pandemi olmasa sık sık komşularım gelirdi kahveye.sık gördüğüme bir kahve yanına da a101bim keki koyuyordum valla.ama 2 yılda bir gelene de konmaz biz öyle gördük ailemizden.
Hayir efenim, bindan sonra ev baskinlari seklinde kurabiyeler denetlenicek, kurabiye bimden alinmadiysa vay halinizeEvet yani uzun zamandır gelmemiş biriyse utanirim öyle bisküvi ya da basit abur cubur koymaya. Bu insanın zengin olduğunu göstermiyor ki, bu misafir agirlama adabidir. Gücüne göre yaparsin tabi. Ayrıca para senin misafir senin kimseyi rahatsiz etmemesi lazim.
burayı okuyorlarsa bir daha gelmezler zatennnEvet yani uzun zamandır gelmemiş biriyse utanirim öyle bisküvi ya da basit abur cubur koymaya. Bu insanın zengin olduğunu göstermiyor ki, bu misafir agirlama adabidir. Gücüne göre yaparsin tabi. Ayrıca para senin misafir senin kimseyi rahatsiz etmemesi lazim.
hele evde çekirdek dışında bir tane bile olsa kuruyemiş bulunsunnn vayy halineeee.çekirdek candır edit da zamlanmışşHayir efenim, bindan sonra ev baskinlari seklinde kurabiyeler denetlenicek, kurabiye bimden alinmadiysa vay halinize
Evet ya kendi harcamamizi yaparken de maddi durumumuzu özellikle belirtmek zorunda kalacagiz galiba 'bak ben fakirim ama misafirim şurdan geldi o yuzden bu sunumu yaptim' dıye.Kaç yorumdur kadin özellikle belirtiyor ama yok durumu yoksa misafire iyi pastadan alamazmış.Hayir efenim, bindan sonra ev baskinlari seklinde kurabiyeler denetlenicek, kurabiye bimden alinmadiysa vay halinize
Fakirsen findik fıstık alamazsın yiyemezsin. Buna hakkin yok.hele evde çekirdek dışında bir tane bile olsa kuruyemiş bulunsunnn vayy halineeee.çekirdek candır edit da zamlanmışş
Bana fenalik geldi bacim, ama sorsan ben uzatiyorumhdhshhsEvet ya kendi harcamamizi yaparken de maddi durumumuzu özellikle belirtmek zorunda kalacagiz galiba 'bak ben fakirim ama misafirim şurdan geldi o yuzden bu sunumu yaptim' dıye.Kaç yorumdur kadin özellikle belirtiyor ama yok durumu yoksa misafire iyi pastadan alamazmış.
Bazen tahammül edemeyince konuşmak zorunda hissediyoruz ne yapalım.Bana fenalik geldi bacim, ama sorsan ben uzatiyorumhdhshhs
uzunn yıllar önce fındık fıstığı hayvanat bahçesi için satın alıyorduk çocuk aklımızla besliyorduk hayvanları eğlenerek.şimdilerde kendimize alamıyoruzz .misafire de alamadım demişmiydimmm?Fakirsen findik fıstık alamazsın yiyemezsin. Buna hakkin yok.
Bu arada ben hala emziriyorum ve 3 haftadır filan bebe sürekli emmek istiyor gece 10 kez uyanıyor meme diye Gücüm kalmadı . Doktora gittim magnezyum d ve b12 sınıra gelmiş . Doktor kan tahlili isteyeceğim ama ayrıntılı ücreti biraz fazla tutar dedi . Yüreğime inecekti valla yüzde 20 indirimli 500 TL ödedim sadece kana
30 TL mi nehele evde çekirdek dışında bir tane bile olsa kuruyemiş bulunsunnn vayy halineeee.çekirdek candır edit da zamlanmışş
Aynen çok pahali. Ben de arada alıyorum sık alamıyorum pahalı olduğu için. Bu arada evet misafire alamadığını söylemiştin net hatırlıyorum.uzunn yıllar önce fındık fıstığı hayvanat bahçesi için satın alıyorduk çocuk aklımızla besliyorduk hayvanları eğlenerek.şimdilerde kendimize alamıyoruzz .misafire de alamadım demişmiydimmm?
çocuğa alıyoruz 250 şer gram odasında duruyor .kendimize de ayda bir kez alabiliyoruz az miktarda gene.gerisi mısır patlatarak oluyorAynen çok pahali. Ben de arada alıyorum sık alamıyorum pahalı olduğu için. Bu arada evet misafire alamadığını söylemiştin net hatırlıyorum.