- Konu Sahibi strawberry_cake
Mesajları okudum yazmadan duramadım. Tamam ekonomi çökmüş durumda her şey acayip pahalı ama sanki herkes İstanbulda lüks bir yerde yaşıyor. Bir paranın yetip yetmeyeceği yaşadığın yerle alakalıdır. İnsanları bu kadar gömünce ne geçiyor elinize?? Yok fotosentez yapıyorlarmış yok karınlarını bile doyuramıyorlarmış. Herkes sizle aynı şeylerden zevk almak zorunda mı? Herkes opera, sinema, dalış gibi aktiviteler sevmek zorunda mı? Kaldıki insanlar keyfinden sanki az maaş alıyor. Bir de 2 buçuk aylık çocuğunun 1500 lira nasıl harcadığını hiç anlamadım (mama vermedim belki çok pahalıdır bilmiyorum). Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim bu kadar aktiviteye katıldığını, çalıştığını iddia eden insanlarında BDV nin bütün konularına yorum yapacak vaktinin olması da manidar.
Kimse bunlarin yapilmamasina kizmiyor kimse kimseyi ezmiyor
Ama buraya gelip asgari ucret aliyorum yada .... Tl alip su kdr kredi oduyorum cok iyi geciniyorum diyen insanlarin matematigini anlayamiyor ya buyuk eksikler var ya da aileden köyden isyerinden destekler var imkansiz yoksa.
Gecinmek ayda 1 kez sayili kofte yemek ne oldugu belli olmayan peynir yemek degil benim nazarimda tum cocuklar istediklerine ulasabilmeli duzgun beslenmeli anne baba tum gun calisip dusunmeden aileyle 1 gun vakit gecirebilmeli yada cocuguna 1 tane balik 1 tane meyve almamali yapmayin nolur gercekten bazi seyler imkansizlasti matematik ortada..