• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 12-16 Kilo Verdiren Liste

lesida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
31
5
86
İstanbul
Merabalar yaz geliyoor hepimiz zayıflamak istiyoruz diyetler sporlar derken çok güzel bir diyet karşımızda sağlıksız gibi görünüyor ama çok uzun araştırmalar sonucunda çıkarılan bir diyetmiş bu, annem bu diyetle 4 ayda 55 kilo verdi ancak bu diyetden sonra çok dikkatlı ve sağlıklı beslenmelisiniz yoksa yol su elektirik yani (+15) kilo olarak geri döner oo yağlar okadarda manyak gibi salata yiyin demiyorum fast foodu azaltın akşamları hafif şeyler yiyin ve en önemlisi kahvaltı edin ayda 2-3 kez fast food yiyin ekmeği azaltın bu diyet aşırı kilolular için öneriliyor neyse diyetimize başlıyalım ama 2 kilo fazlanız varsa kendinize bu diyeti uygulayarak işkence yapmayıın :20:

ASLA 3.GÜNDEN BAŞLAMAYIN

1. GÜN
Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.

2. GÜN
Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.

3. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata.
Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

4. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Bol yeşil salata.
Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

5. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

6. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

7. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur.
Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

KOLAY GELSİİN :)

Çok sağlıksız ve yanlış diyet. Bütün diyetisyenler söylüyor aç kalarak zayıflanmaz. Günde 3 ana öğün ve 3 ara öğün olarak diyet tavsiye ediyorlar. İnsanın günlk alması gerekekn protein,vitamin,kalsiyum,fosfor var. sadece meyvesuyu içerek gün geçirilmez. Kesinlikle bu diyeti denemeyin. Ayrıca metobolizmanın çalışması gerek zayıflabilmen için aç kalan vücüdu nasıl zayıflatıcaksn. Geri kilol almasının sebebi sağlıksız diyet oluşu. Ve insan aç kalırsa Kas erimesi olur. zayıfladıgınızı sanarsınz ama aslında kas erimesidir. Eğer sağlıklı diyet olsaydı geri kilo almazdı. diyet yapmak sağlıklı ve düzenli beslenmektir.

6 sene önce bu diyeti yapmıştım bi bunu birde isveç diyetini dönüşümlü olarak uygulamıştım biri bitince diğerine başlıyordum 2 ayda 73 ten 55 e düşmüştüm aaaahhh şu boğaz yok muuu kesip atmam lazım şu pis boğazımı

isveç diyeti nasıl tatlım yazarmısın lütfenn

Kahvaltı öğünü: 1 fincan kahve
Öğle öğünü: 1 kesme şeker, 2 katı yumurta, 1 domates, ıspanak
Akşam öğünü: 200 gr biftek, yeşil salata (1 porsiyon haşlanmış zeytinyağlı ve limonlu)
Mucize İsveç Diyeti Programı – 2. ve 9. günler
Kahvaltı : 1 kesme şeker, 1 fincan kahve
Öğle : 100 gr yoğurt , 1 dilim salam,
Akşam : 200 gr biftek, 1 meyve, Yeşil salata

Mucize İsveç Diyeti Programı – 3. ve 10. günler
Kahvaltı : 1 kesme şeker, 1 fincan kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle : 1 domates, haşlanmış ıspanak, 1 meyve
Akşam : 1 dilim salam, 2 katı yumurta, yeşil salata

Mucize İsveç Diyeti Programı – 4. ve 11. günler
Kahvaltı : 1 kesme şeker, 1 fincan kahve, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle : 1 rende havuç, 1 katı yumurta, 25 gr yağsız peynir, 100 gram tavuk baget
Akşam : 100 gr yoğurt, 2 dilim portakal suyu,

Mucize İsveç Diyeti Programı – 5. ve 12. günler
Kahvaltı : 1 limonlu büyük rende havuç
Öğle : 200 gr haşlanmış yağsız balık
Akşam : 200 gr biftek, brokoli ve salata

Mucize İsveç Diyeti Programı – 6. ve 13. günler
Kahvaltı : 1 kesme şeker, 1 fincan kahve

Öğle : 1büyük rende havuç, 2 katı yumurta
Akşam : tavuk salata derisi alınmış

Mucize İsveç Diyeti Programı – 7. gün
Kahvaltı : Şekersiz çay
Öğle : 200 gr ızgara et, 1 meyve
Akşam : hiçbir şey

kızlar bende çok fenayım 91 yani ne kadar yapılacak bu diyet kaç hafta lütfen cevap :16::16:

91 kıloluk bırının ınanın dıyete degıl duzgun beslenmeye ıhtıyacı var
bır uzmandan yardım almaya calısın
saglık kontrollerınızı yapmaya calısın ve metabolızmanızı tanıyın

gerısı gelır ıstedıkten sonra basarılar

nasıl yani :26:
şimdi anneniz 55 kilo verdiyse, en iyi ihtimalle ilk kilosunun 100 oldugunu ve 45 kiloya indiğini varsayıyorum
100 kiloluk bi insan bununla nasıl ayakta kalabilirki :26: ben 47 kiloyum, bigünlük yemeği tek öğünde yesem bana bile yetmez
dikkat edin hanımlar sırf zayıflamak için sağlığınızı riske atmayın
ekmeği fast foodu azaltın, havalarda güzel çıkn yürüyüş yapın, imkanı olan denize havuza...
olmaz mı ki böyle? yavaş yavaş olur ama hem kalıcı hem sağlıklı olur

Merabalar yaz geliyoor hepimiz zayıflamak istiyoruz diyetler sporlar derken çok güzel bir diyet karşımızda sağlıksız gibi görünüyor ama çok uzun araştırmalar sonucunda çıkarılan bir diyetmiş bu, annem bu diyetle 4 ayda 55 kilo verdi ancak bu diyetden sonra çok dikkatlı ve sağlıklı beslenmelisiniz yoksa yol su elektirik yani (+15) kilo olarak geri döner oo yağlar okadarda manyak gibi salata yiyin demiyorum fast foodu azaltın akşamları hafif şeyler yiyin ve en önemlisi kahvaltı edin ayda 2-3 kez fast food yiyin ekmeği azaltın bu diyet aşırı kilolular için öneriliyor neyse diyetimize başlıyalım ama 2 kilo fazlanız varsa kendinize bu diyeti uygulayarak işkence yapmayıın :20:

ASLA 3.GÜNDEN BAŞLAMAYIN

1. GÜN
Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.

2. GÜN
Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.

3. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı.
Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata.
Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.

4. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.

5. GÜN
Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı.
Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.

6. GÜN
Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.

7. GÜN
Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.

KOLAY GELSİİN :)
saglıklı olabılırmııı 4 ayda kılo vermekkkkkkk

kısa sürede bu kadar çok kilo verirseniz bu kadar az kalorili bir diyetle normal bir diyet yapsanız bile ücut kendini savunmaya alacak ve kilo almaya başlayacaksınız. en iyisi her zaman söylediğimiz gibi beslenme alışkanlıklarını değiştirmek.

kola, cips, fast food, bol ekmek, bol yemek... bunlar hayatınızdayken kilo aldığınızı biliyorsunuz. bunları bir anda bırakıp düşük kalorili diyet yapmak yerine, minimum seviyeye indirip sağlıklı bir şekilde beslensek daha güzel ve kalıcı zayıflamış olmayacak mıyız?

isvec dıyetı en zor dıyet harfı harfıyen uymak lazımmıssss yapanlardıyorrr

yok canım harfi harfine uyman gerekmiyor mesela ben 25 gr peynir yerine 3 katı falan peynir yedim yada bazen biftek yerine tavuk yedim arada kaçamakta yaptım ama sonucu güzel oldu gayette güzel vermiştim kilolarımı. Harfi harfine yaparsanız bayıyor insanı.

bu diyeti 3 gün uyguladım... ilk 2 gün meyve suyu içtim... çok acıktım 3. gün verilen öğünler çok iyiydi. 3 günde 3 kilo verdim ama şöyşle bir durum var arkadaşlar o verilen 3 kilo sadece vücuttaki su.. bişey yediğinizde tekrar geri alıyosunuz o 3 kiloyu... en güzel diyet kalori hesabı ile yapılan diyet.. hep istediğinizi yiyosunuz hemde 1 günde belirlediğiniz kaloriyi geçmemeye çalışıyosunuz... diğer diyet listeleri eziyetten başka bir işe yaramıyor ve diyetti bıraktıktan sonra ilk işiniz yemeklere saldırmak oluyor.. dediğim gibi kalori hesabıyla yiyin... 3 beyazı hayatınızdan çıkarın... UN,TUZ,ŞEKER tabiki yağı da azaltın... hem istediğinizi tadın hemde zayıflayın..

Back