- 17 Ocak 2018
- 55
- 62
- 3
- Konu Sahibi BlackSwann
- #3.261
Slm arkadaslar benim sayim kac nasil bilecem boyum 158 kilo 75 oldu uzgunum uzgun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer 150.165 cm 55.65 ise 165.180.cmise 65.80 .4232 kitaba göre ama az geliyo yada fazla bir eksiltip bir sayı aynı kalır yada bir sayı artırabilirsiniz bir arkadaşvar istagramda benim kilom 99du bana tavsiyesi bir ay 5333yap ikinci ay 4232 yi yap önerisinde bulunmuştu baktın fazla geliyo eksilt az geliyo fazlalaştırSlm arkadaslar benim sayim kac nasil bilecem boyum 158 kilo 75 oldu uzgunum uzgun
Cok sagol canim hakketen hayatimi olumsuz etkiliyor hergun bugun son deyip bir ton yemek abur cubur yiyorum yani onume ne gelirse hergun husran biktim tukendimCanım benim asla üzülme çünkü kilo kader değil kalk ayağa yeniden başla ne yapabilirim de azimle devam et inşallah muvaffak olacağız ağır ağır vermek daha iyi bence kiloları
Merhaba canim bu kısır döngüden çıkman lazim hersey beyinde bitiyo vermen gereken kiloya odaklan millet ne kilolar veriyo 40 kilo 50 kilo...kafada bitirmek onemli hadi yarin sabah sifirdan birakmamak uzere basla ben inaniyorum 3 ayda en az 10 kilo verebilirsin. Ve devamida gelir insallah :)Cok sagol canim hakketen hayatimi olumsuz etkiliyor hergun bugun son deyip bir ton yemek abur cubur yiyorum yani onume ne gelirse hergun husran biktim tukendim
Selam ablacim nasilsin beni hatirladinmi :)Ben bünyemi alıştırıyorum rahim ameliyatı oldum hareketimi yavaş yavaş alıştırıyorum bende diyetisyenede gittim ama ayça kayanınki daha sayı olduğu için birde yazınca insan istese de aşırıya kaçamıyor ben 4senedir uyguluyorum ve menapozada girdim fazla kilo almadım ramazanda bile sayarak orucumu tutuyorum ve çok memnunum
Hosbuldum ablacim ben de hala buralardayim kilo vermeye ugrasiyorum 68 kilo oldumHoş geldin nehir ablam hatırlamaz olurmuyum ablan yeniden başladı ama pes etmek yok sen nasılsın nasıl gidiyo hayat
Ben çok şükür iyileştim 9 aya girdim ama baya hareket edemeyince kilo aldım birde rahatsızlığımda teşhis koyamadılar ama sonunda kurtuldum hepsi bizim için şimdi kilo verme seruvenine girdim biraz ağır veriyorum ama olsun pes etmek yok çünkü kilo iyi bişey değil .
Selalmaz dilek ayse hepsi gelseler diyetçi vardı burası şenlense ne güzel olur
Maşallah ablam arasıra menülerinin paylaşırsan memnun olurum ablamHosbuldum ablacim ben de hala buralardayim kilo vermeye ugrasiyorum 68 kilo oldum
cok iyi yapmissin abla asla pes etme kilo hic iyi birsey degil hem gorunum hem de saglik acisindan. zararin neresinden donersen kardir
canım benim cok tesekkur ederm ıyı geldın bana oyle ınsallah toparlayacamMerhaba canim bu kısır döngüden çıkman lazim hersey beyinde bitiyo vermen gereken kiloya odaklan millet ne kilolar veriyo 40 kilo 50 kilo...kafada bitirmek onemli hadi yarin sabah sifirdan birakmamak uzere basla ben inaniyorum 3 ayda en az 10 kilo verebilirsin. Ve devamida gelir insallah :)
Tamam ablacim paylasmaya calisirimMaşallah ablam arasıra menülerinin paylaşırsan memnun olurum ablam
Iyi gelmesine sevindim balim burada birbirimize destek olarak veriyoruz kilolari bircogumuz tek basimiza basarabilseydik burda isimiz ne dimi ama. gunluk yediklerini de yazarsan daha iyi olur motiven artar yanlislarini gormene sebep olurcanım benim cok tesekkur ederm ıyı geldın bana oyle ınsallah toparlayacam
tamamdır canım konunun aktif olmasına sevındımIyi gelmesine sevindim balim burada birbirimize destek olarak veriyoruz kilolari bircogumuz tek basimiza basarabilseydik burda isimiz ne dimi ama. gunluk yediklerini de yazarsan daha iyi olur motiven artar yanlislarini gormene sebep olur
Canim ben 6. Tk. Dayimtamamdır canım konunun aktif olmasına sevındım
uyku uyuyamıyorum artık bu kılo sorunu yuzunden yarın paylasım yapmaya baslayacam hepinizi bekliyorum
tesekkur ederim canım benimCanim ben 6. Tk. Dayim
Ama burasi da ilk topigim arasira bakarim boyle buralarda oldukca sen menulerini yaz yine balim. Duzenli girerim kurallara uyarim dersen takimlar cok faydali tavsiye ederim burda da elimden gelen destegi veririm insallah
hayor cnm sakin yaoma oyle tek tip doyetler hep bizi bu hale soktu aslinda ne kadar basit karnini doyur kalk biz ne cok butuyoruz ya bu yeme olayini yasamak icin yememiz lazim hayatta baska bir suru guzel sey var bedeni besle birak bizler hep haz almak icin yiyoruzCok sagol canim hakketen hayatimi olumsuz etkiliyor hergun bugun son deyip bir ton yemek abur cubur yiyorum yani onume ne gelirse hergun husran biktim tukendim
Cok gecmis olsun ablacim yaBen çok şükür iyileştim 9 aya girdim ama baya hareket edemeyince kilo aldım birde rahatsızlığımda teşhis koyamadılar ama sonunda kurtuldum hepsi bizim için şimdi kilo verme seruvenine girdim biraz ağır veriyorum ama olsun pes etmek yok çünkü kilo iyi bişey değil .
bnde ayninkilodayim cnm senin sayin kac bnm ki 4232 seklinde boyum 166 bu zamana kadar binlerce diyet denedim tek tip diyetler heo bir uerden sonra acik doguruyor ama gun icinde cesitlendirmek lazim birde ayca kayanin en sevdgim yonu ara ogun yapmak zorunda degilsiniz demesi ben 3 ogunde kullaniyorum haklarimi daha cok doyuyorum bu sekildeHosbuldum ablacim ben de hala buralardayim kilo vermeye ugrasiyorum 68 kilo oldum
cok iyi yapmissin abla asla pes etme kilo hic iyi birsey degil hem gorunum hem de saglik acisindan. zararin neresinden donersen kardir