Ben cok arastırdım ve cok kısıyle gorustum benım gıbıde olan bır cok arkadasın oldugunu dusundugum ıcın buraya yazıyorum arkadaslar:) Bir hafta once hem burun hem gogus estetigi yaptırdım Doktorum OP.Dr. Cemil TUGAY. Cok memnun kaldım burnum 1 haftalık olmasına ragmen cok guzel duruyor goguslerımde aynı sekılde:) İzmirde olupta kime gitsek diye dusunmeyın cok:) Kesinlikle tavsıye ederim super bır doktor
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aybendor Burun Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi aybendor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba arkadaşlar aklımdaki tek isim emre ilhandı taa ki bade82nin burnunu görene kadar kesinlikle çok güzel olmuş. ama benım burnum felaket yahu. o kadar küçülemez neyse çarşamba günü dr.cemil tugay ile randevum var:) çok heyecanlıyım. bu arada telefondaki kız fiyatların 2750 ile 3000 arasnda olduğunu söyledi emre ilhan 5000 demişti.
kısmetse bende cemıl bey e amelıyat olacagım...badecıgım sagolsun :)))))
bana da 3000tl fıyat verdı,kent hastanesınde yapıyor amelıyatı-guzel temız hastanedır- bır gece yatırıyor sızı hastanede..bu fıyata hastane masrafları da dahıl yanı..3000tl yı verıyorsunuz ve amelıyattan sonra bır daha kımseye para vermeden elınızı kolunuzu sallaya sallaya cıkıyorsunuz,bıldıgım kadarıyla :) bır tek amelıyattan sonra yapılacak tahlıller var onlar sıze aıt :)
cemıl bey e ben ılk gıttıgımde hayal kırıklıgı yasamıstım..cunku daha gıtmeden 'doktorum kesınlıkle bu adam olmalı' dıye kurmustum kafamdan..ama en yogun oldugu gune denk geldıgı ıcın randevum kotu gecmıstı..yılmadım bır daha randevu aldım :) ve ıste o randevudan cıktım o zaman tam olarak ıcıme sındı ve tamam dedım :)
Ocak 13 gıbı dusunuyorum amelıyatı..Cemıl bey den baskasına gıtmeyı de dusunmuyorum acıkcası..gıttım gordum ıcıme sındı karar verdım
ulvı guner e de gıtmıstım ama o sosyete doktoru olmus cemıl bey ın ıkı katı fıyat verdı ve yaptıgı bır burunu gordum gecen gun..bır arkdasımın arkdası yaptırmıs..oncekı halını bılmıyorum gercı ama suan kı halı benım ıstedıgım gıbı bır burun degıl..o yuzden ulvı bey e hıc sans vermedım
ufuk bey ıle de maıllastım..o da guzel burunlar yapıyor ama bu ıs bırazda zevk meselesı..bana gore cok ama cok dogal onun yaptıgı burunlar..
ben ucu bıraz kalkık olsun ıstıyorum..ornek; bade o yuzden kesınlıkle cemıl bey..
umarım amelıyat sonrası da aynı seylerı soyleyebılırım
bana da 3000tl fıyat verdı,kent hastanesınde yapıyor amelıyatı-guzel temız hastanedır- bır gece yatırıyor sızı hastanede..bu fıyata hastane masrafları da dahıl yanı..3000tl yı verıyorsunuz ve amelıyattan sonra bır daha kımseye para vermeden elınızı kolunuzu sallaya sallaya cıkıyorsunuz,bıldıgım kadarıyla :) bır tek amelıyattan sonra yapılacak tahlıller var onlar sıze aıt :)
cemıl bey e ben ılk gıttıgımde hayal kırıklıgı yasamıstım..cunku daha gıtmeden 'doktorum kesınlıkle bu adam olmalı' dıye kurmustum kafamdan..ama en yogun oldugu gune denk geldıgı ıcın randevum kotu gecmıstı..yılmadım bır daha randevu aldım :) ve ıste o randevudan cıktım o zaman tam olarak ıcıme sındı ve tamam dedım :)
Ocak 13 gıbı dusunuyorum amelıyatı..Cemıl bey den baskasına gıtmeyı de dusunmuyorum acıkcası..gıttım gordum ıcıme sındı karar verdım
ulvı guner e de gıtmıstım ama o sosyete doktoru olmus cemıl bey ın ıkı katı fıyat verdı ve yaptıgı bır burunu gordum gecen gun..bır arkdasımın arkdası yaptırmıs..oncekı halını bılmıyorum gercı ama suan kı halı benım ıstedıgım gıbı bır burun degıl..o yuzden ulvı bey e hıc sans vermedım
ufuk bey ıle de maıllastım..o da guzel burunlar yapıyor ama bu ıs bırazda zevk meselesı..bana gore cok ama cok dogal onun yaptıgı burunlar..
ben ucu bıraz kalkık olsun ıstıyorum..ornek; bade o yuzden kesınlıkle cemıl bey..
umarım amelıyat sonrası da aynı seylerı soyleyebılırım
aybendor sen herhangı bır fotograf gosterdın mı cemıl bey e?yoksa tamamen ona mı bıraktın?
ben bu konuda bıraz kararsızım..
bade nın resmını gosterıyım dıyorum :) ama bade nın burnu bana yakısmayabılır ama ucu cok hosuma gıdıyor..
bılgısayardakı cızımı bana cok duz gelmıstı,o an bır sey demedım..amelıyat tarıhı almaya gıttıgımde tekrar bılgısayardakı cızım uzerıne konusalım ıstıyorum..
annem de tutturdu ucuyla oynama bırak duz olsun dıye..ama ben oyle ıstemıyorum kıııııııııııııı :)
ben ucu acık kalkık ıstıyorum
:)))))
ben bu konuda bıraz kararsızım..
bade nın resmını gosterıyım dıyorum :) ama bade nın burnu bana yakısmayabılır ama ucu cok hosuma gıdıyor..
bılgısayardakı cızımı bana cok duz gelmıstı,o an bır sey demedım..amelıyat tarıhı almaya gıttıgımde tekrar bılgısayardakı cızım uzerıne konusalım ıstıyorum..
annem de tutturdu ucuyla oynama bırak duz olsun dıye..ama ben oyle ıstemıyorum kıııııııııııııı :)
ben ucu acık kalkık ıstıyorum
:)))))
Badecim ben senden bahsettim ilk gittigimde zaten:) ama adını bilmedigim için Bade sanırım ismi kadınlar klubunden tanıdım reesımlerını gordum cok begendım dedım yanı:)) ama oda cıkaramadı senı sanırım nıck kullanıyo dedım oda sanırım dedı:) sen soyle bodrumdan gelen mimar hanım dersen o bilir beni adımı yazmıyım sımdı burada:)