- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Liste yok canım sen ya Şafi çek ariyana yi etiketle kaç tane okuduysan etiketle bildir. :))Ablalarım beni de yazın olabildiğince okurum inşaAllah
Ablalarım beni de yazın olabildiğince okurum inşaAllah
Ayaz bebek için Yağız bebek için Hayatdenizolmasa nın kardeşinin bebeği ve eşi için Cansu nun babaannesı için
ve nerede şifa bekleyen hasta var ise hepsi için Rabbim şifa versin inşallah..
Şimdilik 1000 tane okuyabıldım.
ariyana
hayatdenizolmasa
C cansu_tr
vefa84
Söylemeden edemıyceğim..
2 gündür sol gözüm ve başımın sol tarafında bir bölüm öyle bir ağrı var..çektım kı dün akşam hıcbırsey yapamadım
Hıc bır Dua okuyamadım neredeyse..
Bu sabah da borcum diye Bır Dua topıgındekı Dua mı ağrımı çeke çeke okudum .
Sonra burada etıketlendıgımı görmustum ve Hem buradakı kardesımız için hemde diğer kardeşlerımız ıcın okumak istedim.Tamamen sizin nıyetınıze. Kendım ıcın Cuma dıye okumak ıstedıgım hıcbır Dua yı okuyamadım çünkü. Kendım ıcın okumazdım yani...1000 taneyı tamamladıgım an farkettım ki ağrım neredeyse gitmiş..şu an yok denecek kadar azalmış..
Allah ım ne büyük..
İnşallah buradakı yavrularımız da diğer hastalarımız da Allah ın izniyle iyi olacak inşallah.Ben inanıyorum .Rabbim büyük.
Akşam iyi olacak olursam yıne okur bildiririm sayıyı inşallah
Rabbim şifalar versin..Büyükler dayanamıyorken minicik kalpler bedenler Allah ım kolaylıklar şifalar versın
canım benim Allah razı olsun inan bi çok mutlu oldum dua ettiğini okuyunca bi yandan buraya vesile ettiğin için Allah razı olsun senden ne diyim Rabbim şifanı versin ağrılarını azaltsın inşallah ağlayacak gibi oldum sen ne büyüksün Ya Rabbim ..Ayaz bebek için Yağız bebek için Hayatdenizolmasa nın kardeşinin bebeği ve eşi için Cansu nun babaannesı için
ariyana
hayatdenizolmasa
C cansu_tr
vefa84
Söylemeden edemıyceğim..
2 gündür sol gözüm ve başımın sol tarafında bir bölüm öyle bir ağrı var..çektım kı dün akşam hıcbırsey yapamadım
Sonra burada etıketlendıgımı görmustum ve Hem buradakı kardesımız için hemde diğer kardeşlerımız ıcın okumak istedim.Tamamen sizin nıyetınıze. Kendım ıcın Cuma dıye okumak ıstedıgım hıcbır Dua yı okuyamadım çünkü. Kendım ıcın okumazdım yani...1000 taneyı tamamladıgım an farkettım ki ağrım neredeyse gitmiş..şu an yok denecek kadar azalmış..
Allah ım ne büyük..
İnşallah buradakı yavrularımız da diğer hastalarımız da Allah ın izniyle iyi olacak inşallah.Ben inanıyorum .Rabbim büyük.
Rabbim şifalar versin..Büyükler dayanamıyorken minicik kalpler bedenler Allah ım kolaylıklar şifalar versın
1000 tane okudum Rabbim tez vakitte şifalandırsın. Rabbim nice güzel sağlıklı mutlu olacağı yaşlar göstermeyi nasip etsin. Canım bir de ya şekur esması var burada bir arkadaşın kardeşi için okumuştuk çok şükür gözlerini açmıştı. Bu esma bittikten sonra onu da yapalım istersen.
1000 tane ya safi okudum rabbim safi ismiyle sifa versin insallah, ,,rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesinbu kücuk yavruyu ailesine bagislasin
Ayaz bebek için Yağız bebek için Hayatdenizolmasa nın kardeşinin bebeği ve eşi için Cansu nun babaannesı için
ariyana
hayatdenizolmasa
C cansu_tr
vefa84
Söylemeden edemıyceğim..
Allah ım ne büyük..
ariyana 1000 tane alıyorum Rabbim şifa versin kuzucuğa
Çok üzüldüm cnm rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah 1000 tane aldım şimdilik okudukça yazarımariyana
Çok duygulandımm Allah razı olsun bizide duanıza kattığını için
Rabbim yavrularımıza şifa versin
canım benim Allah razı olsun inan bi çok mutlu oldum dua ettiğini okuyunca bi yandan buraya vesile ettiğin için Allah razı olsun senden ne diyim Rabbim şifanı versin ağrılarını azaltsın inşallah ağlayacak gibi oldum sen ne büyüksün Ya Rabbim ..Senfonim Rabbim seni de hep hayır duası alan kullarından eylesin inşallah
Allah hepinizden razi olsun Ayaz`in teyzeleri,dert kederden uzak etsin Rabbim hepinizi.
Senfonim ,cok gecmis olsun simdi kendini iyi hissetmene cok sevindim cnm.
insallah dedigin gibi senin agrilarini geciren Rabbim,bu minigin derdine de derman verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?