Niye mi?Neden müslümanlar eskiden kilise olan bi yerde namaz kılmaya bunkadar meraklı anlamıyorum. Orası aslen kilise mantıklı düşününce ben orda namaz kılmak istemezdim cami olsa bile. Sultanahmet gibi çinileriyle meşhur İstanbulun en güzel camisinin dibindeki kilisede neden namaz kılmak istiyorsunu?
Niye mi?
Kendin dedin eskiden kiliseydi, sonra egemenliğimizle bizim imzamızı taşır oldu.
Zaten ego yaptırıyor tüm bunları. Sonuçta müze olarak varlığı sürüyor buranın, gidip her zaman görürsün. Zarar gördüğü de yok. O zaman niye?Ama işte o zaman dinin anlamından maneviyatındAn çıkmış oluyosun. Ben hiçbir dine inanmıyorum ama dinlerin amacı bu değil. Dünyevi zevklerden arınmak manevi huzura kavuşmaktır. Tamamen kişisel tatmine dönüyor iş. Milliyetçilik egoların devreye giriyor. Bu gerçekten çok saçma. Egoları için dinlerini alet ediyorlar.
Atlamayın ne ya? Üslubunuza dikkat edin, kaçtır görüyorum hep argo kullanıyorsunuz. Buradaki kimse sizin birinci dereceden yakınınız değil, ona göre bir üslup seçin. İnsanlar yabancı kişilerle iletişime geçtiklerinde, konuşmalarını bir süzgeçten geçirirler. Medeni olmanın kurallarından biri budur.Arkadaş siz işinize bakın zorla kılın diyen var mı ?
Size ne oluyor her şeye bir çene , çene den bol bisey yok sizde
Evet dert o değil daha önce de camiiydi orası ve önemi farklı
Siz işinize bakın. İçine kaç kişi girdi ?
Müze nedir ya müzenin içinde ne olur? Buranın içinde ne var ?
Namaza bile dil uzattiniz insanlar kalkmış buraya gelmiş sizde oturduğunuz yerden elestiriyorsunuz bu kadar aymazlik olabilir ancak
Herşeye atlamayin her konuda fikriniz olmasın bi
Atlamayın ne ya? Üslubunuza dikkat edin, kaçtır görüyorum hep argo kullanıyorsunuz. Buradaki kimse sizin birinci dereceden yakınınız değil, ona göre bir üslup seçin. İnsanlar yabancı kişilerle iletişime geçtiklerinde, konuşmalarını bir süzgeçten geçirirler. Medeni olmanın kurallarından biri budur.
Arkadaş siz işinize bakın zorla kılın diyen var mı ?
Size ne oluyor her şeye bir çene , çene den bol bisey yok sizde
Evet dert o değil daha önce de camiiydi orası ve önemi farklı
Siz işinize bakın. İçine kaç kişi girdi ?
Müze nedir ya müzenin içinde ne olur? Buranın içinde ne var ?
Namaza bile dil uzattiniz insanlar kalkmış buraya gelmiş sizde oturduğunuz yerden elestiriyorsunuz bu kadar aymazlik olabilir ancak
Herşeye atlamayin her konuda fikriniz olmasın bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?