- Konu Sahibi melisdeniz
-
Bahsettiğin sıkışma ne tür bilmiyorum ama ben de oluyor.
Kramp giriyor gibi acı veriyor-tatlicadiarzu-
Ayağımda olur benim de hareket ettirmek söz konusu olmuyor ayağımı.
benimde ayak parmaklarımda olur zamn zamn tam geçti sanıp yürümeye baslarım kitlenir gibi olur parmaklarım.
Ha bir de yamulur bir süre öylece kalır.Çok acı veriyor amaakannehir
bendede vardı topuğumu yere basamıyordum topuktan bir kaç kere iğne yaptılar. şimdi tamamen geçti 6 7 senedir iğne oluyordum br kaç ay sonra tekrarlıyordu son iğneyi 2yıl önce oldum ,şimdiye kadar hiç ağrım felan tekrarlamadı. bendede topuktaki sinirler bir birine sürtüğü için iltahaplanma meydana geliyormuş.ama iğne çok kötü acı veriyor. topuğumu önce biraz uyuşturdular.çünkü dayanılmaz ağrısı var,haberiniz olsun.
evt basınca agrı oluyoo yürürken bileğime vuruyor benim(neignesi aagrı kesicimiii kaydirigubbakcemile5
haa senin kide başakka toopugunda iltihap oluuyor sinirlerdennn acı veririr tabi..ben
mde topugun yandaki yercnm çok geçmiş olsun sanada.ankaradamısın sen nerde tedavi oldun ben haceetepeeebilmiyorumkismile
evet canım ben ankaradayım daha önce yurt dışında tedavi görüyordum ayakkabı tabanı veriyorlardı iğne yapıyorlardı geçici olarak iyi oluyordu tekrarlıyordu topallıyarak dolaşıyordum numune hastahanesinde iğne yaptılar ağrı kesici olduğunu zannetmiyorum çünkü iyileştim ama hemen tesir yapmadı bir ay sonra felan ağrılarım geçti sanada çok geçmiş olsun
merhaba melis aynı sorunu 2 aydır yaşıyorum..özellikle gece 11 gibi inanılmaz agırmaya baslıyor topugum.ayagımın ıc kısmındada bır sıslık olustu..bu sabahta kasınıyor sag topugum yıne felaket bır sekılde.. ne olucak bilmıyorum?sen nasıl bır tedavı ızledın..doktorların teshısı ne oldu?ben tarsal tunel sendromu oldugunu dusunuyorum..
arkadaslar yok mu aynu sorunu yasayan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?