Ortopedi Ayakta sinir sıkışması olan var mı?

melisdeniz

ıkı erkek annesı :)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
17.131
11
208
Diğer
eyvahedigeldismilekızlar benim sag ayagımda sinir sıkışmış bu sorunu yaşayanlar varmıı aranızdaa..

oparesyon geçirmeden ilaçla tedavi oaln yada bilğiiniz varmıboshayallersmile

Bahsettiğin sıkışma ne tür bilmiyorum ama ben de oluyor.
Kramp giriyor gibi acı veriyor-tatlicadiarzu-
Ayağımda olur benim de hareket ettirmek söz konusu olmuyor ayağımı.

Bahsettiğin sıkışma ne tür bilmiyorum ama ben de oluyor.
Kramp giriyor gibi acı veriyor-tatlicadiarzu-
Ayağımda olur benim de hareket ettirmek söz konusu olmuyor ayağımı.

canım şöyle yaa sag ayagın iç topuk kısmnda sinirler sıkışıp geriliyor yürürüken acı veriyor..bide biraz şiştiiortebediye giitm sinir sıkışmış dedii mr çektiler felan..6 aydır böyle agrı varreyvahedigeldismile

[
benimde ayak parmaklarımda olur zamn zamn tam geçti sanıp yürümeye baslarım kitlenir gibi olur parmaklarım.

yok krap dei dedgim hani elde oluyor ya karpal tünel diye bilinen öyle işte sıkışma..operasyonla sıkışan sinir basıdan kurtulurmuş..yada belde oluyoda harketlerimnz birden duruyo:1no2:

bendede vardı topuğumu yere basamıyordum topuktan bir kaç kere iğne yaptılar. şimdi tamamen geçti 6 7 senedir iğne oluyordum br kaç ay sonra tekrarlıyordu son iğneyi 2yıl önce oldum ,şimdiye kadar hiç ağrım felan tekrarlamadı. bendede topuktaki sinirler bir birine sürtüğü için iltahaplanma meydana geliyormuş.ama iğne çok kötü acı veriyor. topuğumu önce biraz uyuşturdular.çünkü dayanılmaz ağrısı var,haberiniz olsun.

Son düzenleme:

evt basınca agrı oluyoo yürürken bileğime vuruyor benim(neignesi aagrı kesicimiii kaydirigubbakcemile5
haa senin kide başakka toopugunda iltihap oluuyor sinirlerdennn acı veririr tabi..ben
mde topugun yandaki yercnm çok geçmiş olsun sanada.ankaradamısın sen nerde tedavi oldun ben haceetepeeebilmiyorumkismile

evet canım ben ankaradayım daha önce yurt dışında tedavi görüyordum ayakkabı tabanı veriyorlardı iğne yapıyorlardı geçici olarak iyi oluyordu tekrarlıyordu topallıyarak dolaşıyordum numune hastahanesinde iğne yaptılar ağrı kesici olduğunu zannetmiyorum çünkü iyileştim ama hemen tesir yapmadı bir ay sonra felan ağrılarım geçti sanada çok geçmiş olsun

bnada sikon ayaykabıı tabanı veridlerr(kaydirigubbakcemile5
iyleştinmi tamamaen ay negüzel bende inşaşalah toparlarım........çok saolll canım bilğin için........opuyorumnanaktan

merhaba melis aynı sorunu 2 aydır yaşıyorum..özellikle gece 11 gibi inanılmaz agırmaya baslıyor topugum.ayagımın ıc kısmındada bır sıslık olustu..bu sabahta kasınıyor sag topugum yıne felaket bır sekılde.. ne olucak bilmıyorum?sen nasıl bır tedavı ızledın..doktorların teshısı ne oldu?ben tarsal tunel sendromu oldugunu dusunuyorum..

canım selamm geçmişş olsun sanada ama birtürlü tam bir tedavi izleyemedik benimde agrılarım vardı sag ayagımda şişlik yüyürken çıkıyo gibi bir hiss tırnak batmıştı ondan olabilir dedi doktorumz tırnagımı çekti antibiyotik krem verdi düzelir gibi oldu arada -gene oluuyorr ama çok şükürr baya geçtiii hata b ende araştırdım tarsan tünel mi diye ? ama deilmiş çok şükür mr çekil mutlaka ortepedi ve damar cerhanına göründüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…