ayakta duran bebek ne zaman yürümeye başlar?

gullsee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
355
116
123
bebeğim 9. ayını doldurdu. bugüne kadar hiç emeklemedi. sürünüyo ama çok az. hemen almamızı istiyo yerden. ayrıca ben sürekli yürüteç kullandım. 6. aydan beri aktif olarak. ama bugün deneyeyim dedim, kendi kendine 5 sn kadar ayakta durabiliyo ve çokta mutlu oluyo. şimdi merak ediyorum ayakta durmaya başladıktan ne kadar sonra yürümeye başlar sizce? acaba emeklemeden yürüyecek bebeklerden mi benim kızım.emeklemeden de erken yürüme söz konusu olur mu? bu arada ayağa kendi kalkmıyo ben kaldırıp bırakıyorum.

canım o hiç belli olmaz,benim oğlum 13 aylık tutunarak her yeri geziyo hatta koşuyo neredeyse,dediğin gibi kısa süreli ayakta da duruyo ama yürümüyo henüz,kimi bebek yaşına gelmeden yürür kimi 15 aylık yürür,ben de emeklemeyecek oğlum diye düşünüyodum,geri geri gidiyodu hep 7. aydan itibaren , sonra 10 aylık olunca emeklemeye başladı birden,demem o ki şimdiden şu zaman da yürür şu şekilde yürür diye tAHMinde bulunma,beklenti oluşur bu sefer kafaya takarsın,bırak kendi haline,sağlığı yerindeyse er geç yürür nasılsa

Back