• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarmz Byd m?<<

AnlamadanDinlemeden

HayaT BeNimLe GüSeL :))
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
11.617
27
206
Diğer
arkadaşlar hamilelikten önce 38 numara ayakkabı giyerdim.
Doğuma 41 numara terlikle gittim,ayakkabılar ilk giydiğimde olsada bi süre sonra sıkıp ayağımda feci iz yapıyordu.

Şimdi ayakkabı baktım kendime.Öncekiler hep sıkıyo diye.
39 numara bot aldım biraz sıkıyo,inşallah esner azıcık esnese yeterli.
40 numarada rahat oldu,onunda önünde boşluk kaldı.

bende ayaklarım bi süre sonra eski haline döner diye 39 aldım.

Ne zaman küçülür geri ayaklarım?

Kilo mu aldı ayaklar,yoksa hamilelik şişliğimi hala?

Sizin ayaklar büyüdümü,ne zaman normale döndü?

canim ben 39nr giyiyodum
dogum sonrasi evde olan ve giydigim 39nr lar oluyo ama yeni ayakkabi almaya kalkdigim zaman 39a sigmiyo kessinlikle malesef 3yildir 40nr giyiyorum
annem derdi kimisinde hamilelikden sonra ayaklari büyüyebiliyomus diye bendede öyle oldu sanirim
ve senin dedigin gibi eski 39larimi giyssemde belli bi zamandan sonra SIKIYO rahat edemiyorum.......
insallah seninki gecicidir canim

bende 37 giyoyordum hamiliklikteb once suan 38 bazende 39 giyiyorum
eski ayakkabilarim olmuyor ayagima,7.ayinda bebesim dogali hala ayni boyle devam edecek galiba

insallah gecer düzelirler canlarim
acikcasi ben kendi adima umudum yok 3yil gecdi cünkü ama acikcasi ben takmiyorumda okadar cok sey yasadimki ayagimi dert etmiyorum önemli olan saglik.....

benim de 38 numara olan ayaklarım 42 numara terliklere sığamaz oldu doğumdan önce..
ama 1 hafta içinde eski haline geri döndü benim..
hem bendeki kadar da ödem eminim kimsede olmamıştır:bbo:

benim de 38 numara olan ayaklarım 42 numara terliklere sığamaz oldu doğumdan önce..
ama 1 hafta içinde eski haline geri döndü benim..
hem bendeki kadar da ödem eminim kimsede olmamıştır:bbo:

sanliymissin valla canim
ben toplam 12kilo aldim coguda su dedi doktorum cünkü 3aylikken su topladi ama zorlu dogum sonrasi gecirdigim ameliyattan dolayi üstüne 30küsür kilo aldim malesef :( on günde hatanede kaldim onlari anca verebildim ve dogum kilomdanda 3yilkdir anca besi gitti :(

benim hiç ödemim olmamıştı gibi birşey ama doğuma 1-1.5 ay kala bir şişmeye başladım ne ayakkabı ne terlik hiç bir şeyle rahat eemiyordum.şimdi o girmeyen ayakkabılarım oluyor ama şişlik hala biraz var ayaklarımda ve bileklerimde

normalde 39 numara ayakkabı gıyerdım.hamılelıkte ayak numaram 40 oldu.dogum yapalı 10 ay oldu hala 40 numara gıyıyorum.bu arada evdekı terlıkte dahıl olmak uzere hıcbır ayakkabım olmuyor

benimde doğumuma 1.5 ay kala ayaklarım tanınmaz haldeydi çok şişti ve yürürken çok acıyordu. 22 kilo almıştım 36 - 37 numara giyerken 38 giymeye başlamıştım. doğum yapalı neredeyse 1 sene olacak ve eski numarama geri döndüm :)) Ama sizin için çok üzüldüm ve çok da şaşırdım :((

benim ayaklarım 37 idi sanırım şimdi 39 filan oldu. doğumdan sonra yeniden küçüleceğini ümit ediyorum. kocaman vücudumda minikliğiyle övündüğüm tek organım onlardı... :)

Bende şaşırdım valla yaw:( geçer inş. Ama bende acayip su toplamama rağmen şu an 38 no ayakkabımı giyiyorum hem de hala 15 kilo fazlam var.:((

bende hamile kalmadan önce 39-40 giyerdim hamilleliğim son aylarına kadar 40 numara olan terlik ve spor ayakkabımı giydim doğumdan 10 gün önce kontrole giderken ayağıma spor ayakkabım bile olmadı terlikde giyemezdim yağmurluydu hastaneye giderken mecburen eşimin 42 no spor ayakkabısını gydim ve ogün herkesden ayağımı saklamıştım hastanede...:))
ama doğumdan sonra ayaklarım eski haline döndü aldığım terlik bol geliyor biraz darlttım spor ayakkabımda hala bağcıklarını açmadan giyiyorum.. şimdi en son eşim 40 numara spor ayakkabı almış kalın çorapla bile çok rahat oldu..
yazmayı unutmuşum bende de çok fazla ödem olmuştu aykalrım ellerim çok şişmişti..

Son düzenleme:
sanırım bu genelde pekçok hamile bayanın başına geliyor.bende 37 numara giymeme rağmen hamileyken 42 numara bile bazen küçük geldi ki genelde ayaklarımıda fazla sarkıtmıyordum.Fazla ödem ve alınan kilolardan oluyor.Tuzluda yememiştim ama ne yapsanda bu oluyor...

Aynen arkadasım, ayak numaram degıstı resmen..
hamılelıgın son zamanları oldugu kadar degıl ancak oncekı topuklu ayakkabılarımdan bazısı olmuyor bazısıda gırıyor ancak yurunecek gıbı degıl..
Bu yuzden ıkı defa ust uste tırnak batması yasadım ılkı kendınden gectı ama ıkıncıye kucuk operasyon yapıldı..
onu atlattım sımdı bır tane daha hafıften basladı sankıı.. :1no2:
Allahtan conversllerım fılan oluyor onlarla takılıyorum... :kahve:

Back