• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayaklarımla basım belada

• Konu Sahibi Konu Sahibi pirateseda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pirateseda

Ziyaretçi
kızlar 39 40 numara gııyıyorum topukluda acık topuklu gıyemıyorum ayaklarım tombul bıraz utanıyorum hıc gıyemedım suana kdr napmam lazm :S

Arkadaşımın ayağı 41, bırak giymeyi bulamıyor bile :) Bence kompleks haline getirmeyin, genelde boyla alakalı diye düşünüyorum ayakları.Ben de 38 giyiyorum, miniminnacık değil ayaklarım, 1.80 boyum var ve çok şahane ayaklarım olmasa da açık , yüksek topuklu giyiyorum.Amaaan bakan baksın, başkaları ne der , beğenir mi, çirkin mi bulur diye ayağımı, kulağımı, oramı buramı saklayamayacağım. :))Siz de takılmayın, bahar da geliyor ohh, tombul tombul ayaklarınıza geçirin sandaletleri, topuklu açık ayakkabıları , şıkkıdı şık gezinin.

Arkadaşımın ayağı 41, bırak giymeyi bulamıyor bile :) Bence kompleks haline getirmeyin, genelde boyla alakalı diye düşünüyorum ayakları.Ben de 38 giyiyorum, miniminnacık değil ayaklarım, 1.80 boyum var ve çok şahane ayaklarım olmasa da açık , yüksek topuklu giyiyorum.Amaaan bakan baksın, başkaları ne der , beğenir mi, çirkin mi bulur diye ayağımı, kulağımı, oramı buramı saklayamayacağım. :))Siz de takılmayın, bahar da geliyor ohh, tombul tombul ayaklarınıza geçirin sandaletleri, topuklu açık ayakkabıları , şıkkıdı şık gezinin.

ya o kadar abartılı değil uzun boyluyum kemıklı vucudum var ondan olsa gerek ayaklarım uzn kemklı . ya gıdıpte denemeye utanıyorum acıkcası olmazsa dıe :D nyse dedığını yapıcam en kısa zamanda o beğendıgım ayakkabıyı denıcem :=)

hihoyyyt

Back