• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarımın altı yanıyor

isimsizzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
4
0
1
35
Şuan ayaklarımın altı çok yanıyor uyuyamıyorum her gece böyleyimm yıkasamda geçmiyor içten yanıyor sanki çıldırıcam

Konuyu takipteyim benimde oyle her gece ..

ayaklarımi yıkayıp ayak ucuna fan koyuyorum o serinletiyor veya buz başka türlü uyutmuyor size de geçmiş olsun :(

Şeker hastalığında bir belirtidir.
Kan değerlerinize baktırın, gerekli ölçümleri yaptırın derim.

Huzursuz bacak sendromu Olablr.bende sol bacaknagriis ve ayak yanmasindan çoğu zaman sabah uykuya dalabiliyorum.doktora gdecem bende

Alıntı;

Ayaklardaki yanma bazen basma bozukluklarından, kanda hemoglobin yüksekliğinden, amiloidoz birikiminden, şeker hastalığından (diyabetik ayak), vitamin eksikliklerinden, tarsal tünel sendromundan, lomber disk hernisi (bel fıtığı), siyatik sinir hasarından, yoğun alkol alımı nedeni ile B12 vitamini eksikliğinden, romatoid artrit, hipotiroidi (tiroid azlığı), böbrek yetmezliği, huzursuz bacak sendromu gibi nedenlerden kaynaklanabilir. Taban düşüklüğü olan kişilerde, ayak altı yanması yaşarlar. Bu yanmaların giderilmesi için ayak spreyleri, kremleri, kullanılabilir.

Vala ben artk cok takmamaya calisiyrm bemde sadece bnde var saniydm suan icim rahatladi bilmyrm neden oluo vardr bi coxukkende boyledym elimayagim yanardi ayaklarmi soguk suyla yikar yatrdm ellerimi yikadjktan snra buhar cikardi o derece suan alistm bazen cok olio

benim de birdonem ellerim aşırı yanardı buz aküsüyle yatardım yoksa kesinlikle uyyamazdim ama şuan geçti neden geçti onuda bilmiyorum.cok kötü bir durum bilirim

Back