- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Beybipattis
-
Evet kina değil ama rengi benzediği için öyle dedim. Baktım şimdi aynen böyle. Neyse kendiliğinden geçmesini bekleyeceğim artıkBahsettiğiniz şey kına değil, Tinea Nigra adı verilen bir çeşit mantar enfeksiyonu.
Cildiye doktorunun ismini verin de yanlışlıkla gitmeyelim
Bana da olmuştu aynısı, geçiyor 1-2 güne.
Özel bir hastanede baya da popüler bir doktorEvet varr benn..Mantar o yalniz cildiyeci nereden mezun acaba
Yani kınadan sonra düğün gelirYarın da düğün yapar bu şeytan sizinle
Halk arasında şeytan kınası diyen dr olurda balyaj diyen neden olmasınNe espirili Dr imişgece gece
Doktor Palu ailesinden galibaSelam hanımlar
Çok huzursuzum ayaklarımda kına lekesiyle uyandım. Banyo yaptım saatlerce ayaklarıma kese yaptım,ponza taşıyla sürttüm ama lekeler çıkmıyor. Kına kokuyor resmen. Cildiye doktoruna resmini attım.seytan kınası birkaç güne geçer kendiliğinden dedi. Çok ağladım saçma sapan hurafelere inanmıyorum ama etkilendim yine debir de kovid geçiriyorum.yarin bitiyor karantinam. Dün gece de uyuyamadım bir türlü..Çocuklarla bir haftadır yalnızım. eşim bağ evinde kaldı bu süreçte. Böyle birşey yaşayan var mı ?
Ben yine de sirkeli suyla evi siliyorumDoktor Palu ailesinden galibaokunmuş suyla yıka da dediyse ohh tam şenlik
Cinli büyülü konuya doğru gidiyor. Kapanır konunuzNihat Hatipoğlu nu dinledim.uykuda ruh bedenden ayrılır başka alemleri gezer.ondan olur diyor tövbe yarabbim. Çocuklarda hasta doğru düzgün uyumadım da ruhum gezecek kadar
Teşekkür ederim danisacagim yarınEki Görüntüle 3102071
Cildiye doktorunuz halk dilinde değilde tıp dilinde yukarıdaki gibi bir bilgi verseydi bu kadar tedirgin olmazdınız sanırım.Başka bir dr daha danışın derim belki bir ilaç yada krem kullanmanız gerekebilir.
Selam hanımlar
Çok huzursuzum ayaklarımda kına lekesiyle uyandım. Banyo yaptım saatlerce ayaklarıma kese yaptım,ponza taşıyla sürttüm ama lekeler çıkmıyor. Kına kokuyor resmen. Cildiye doktoruna resmini attım.seytan kınası birkaç güne geçer kendiliğinden dedi. Çok ağladım saçma sapan hurafelere inanmıyorum ama etkilendim yine debir de kovid geçiriyorum.yarin bitiyor karantinam. Dün gece de uyuyamadım bir türlü..Çocuklarla bir haftadır yalnızım. eşim bağ evinde kaldı bu süreçte. Böyle birşey yaşayan var mı ?
Siz covid pozitifsiniz..çocuklar da covid mi ki eşiniz kendisini bağ evinde korumaya aldı?Ben yine de sirkeli suyla evi siliyorum
Cildiyeci halk ağzındaki adinı soyleniş bi sebebi var onun mantarmıydı bakterimiydi ne ciddiye alinacak birsey değil çıkmayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?