- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Beybipattis
-
Cildiye bile şeytanın işi demiş bize laf söylemek düşmezSelam hanımlar
Çok huzursuzum ayaklarımda kına lekesiyle uyandım. Banyo yaptım saatlerce ayaklarıma kese yaptım,ponza taşıyla sürttüm ama lekeler çıkmıyor. Kına kokuyor resmen. Cildiye doktoruna resmini attım.seytan kınası birkaç güne geçer kendiliğinden dedi. Çok ağladım saçma sapan hurafelere inanmıyorum ama etkilendim yine debir de kovid geçiriyorum.yarin bitiyor karantinam. Dün gece de uyuyamadım bir türlü..Çocuklarla bir haftadır yalnızım. eşim bağ evinde kaldı bu süreçte. Böyle birşey yaşayan var mı ?
Evet halk arasında şeytan kınası deniyor dedi.kendiliginden geçer dedi.ilk defa duydum,ilk defa başıma geldiCildiye mi dedi onuhahaha güleceğim yoktu... Tam cildiyeye gidin diyecektim de onlar bir tür bakteri bildiğim kadarıyla. Bende de oldu bir ara. Doğa üstü olaylarla ilgisi yok:)
Yarın da düğün yapar bu şeytan sizinleEvet halk arasında şeytan kınası deniyor dedi.kendiliginden geçer dedi.ilk defa duydum,ilk defa başıma geldi
Sağol çok güzel moral verdinYarın da düğün yapar bu şeytan sizinle
Korkulacak bir şey değil. Ciltte lekelere sebep olan bir tür bakteri mantar. Ay ne çok bakteri mantar dedim :) her şeyi doğa üstü şeylere bağlamayı seven milletiz. Şeytan niye geldin kına yaksın bize ama değil mi:) bana da gece eline melekler kına yakmış demislerdi:) il il değişiyor demek ki:)Evet halk arasında şeytan kınası deniyor dedi.kendiliginden geçer dedi.ilk defa duydum,ilk defa başıma geldi
bizde melekler kinalamis derler ama tabi bilimsel bir açıklamasıda vardi.Evet halk arasında şeytan kınası deniyor dedi.kendiliginden geçer dedi.ilk defa duydum,ilk defa başıma geldi
Ne espirili Dr imişBenimde saçıma sürmüşlerdi gece. Balyaj atmışlar iyi olmuş dedi dr.
Evet varr benn..Mantar o yalniz cildiyeci nereden mezun acabaSelam hanımlar
Çok huzursuzum ayaklarımda kına lekesiyle uyandım. Banyo yaptım saatlerce ayaklarıma kese yaptım,ponza taşıyla sürttüm ama lekeler çıkmıyor. Kına kokuyor resmen. Cildiye doktoruna resmini attım.seytan kınası birkaç güne geçer kendiliğinden dedi. Çok ağladım saçma sapan hurafelere inanmıyorum ama etkilendim yine debir de kovid geçiriyorum.yarin bitiyor karantinam. Dün gece de uyuyamadım bir türlü..Çocuklarla bir haftadır yalnızım. eşim bağ evinde kaldı bu süreçte. Böyle birşey yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?