Deri ve Cilt Hastalıkları Ayaklarımda kına lekesi

Bende de saç kıran çıkmıştı dr sarımsak sür geçer demişti tişikkirlir sipirmin senide yorduk

En etkili ve ucuz yöntem sarımsak sürmekse doktor ne yapsın.

İçinde sarımsak tozu vb bulunan 300-500 tl lik dermokozmetik yazmayacak kadar bütçe dostuymuş doktor.

Bunu dr mu dedi emin misin ? Mantar o

konu dini içeriğe kaymasın lütfen, başlığı okur okumaz yine bir mantar vakası dedim, bazı amcalar internet kullanmayı öğrenmiş, bu mantarla alakalı hurafeler yaymış inanmayın, her şeyin tıbbi açıklaması var, aynı tinea nigra gibi.

Abla cildiyeci bile "şeytan kınası" demiş.hem de öğretim görevlisi
ne kadar bilimsel bir açıklama

Abla cildiyeci bile "şeytan kınası" demiş.hem de öğretim görevlisi
ne kadar bilimsel bir açıklama
Sonra insanlar korkuyor, sitede konu üstüne konu açıyorlar
Ben bu mantarla alakalı ne acayip ne uydurma hikayeler okudum nette bir de ciddi ciddi yazmışlar, insanlar okuyup korkacak.

Merhaba cildin ph dengesi bozuldugunda olusup sonra kaybolan bi cesit mantar diye biliyorum bir sabah ben de ellerimde kina gibi lekelerle uyanmistim o donem antibakteriyel bir sabun kullaniyordum ellerimde cok kuruma da yapmisti zaten... O doktorun numarasini da silin bence aramayin bir daha...

Ay benimde başıma gelmişti de annem uykunda cinlerin düğününe katılmışsın kına yakmışlar demişti. Tövbe yarabbim ne gülmüştüm inanmayın böyle hurafelere, herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır.

Evet halk arasında şeytan kınası deniyor dedi.kendiliginden geçer dedi.ilk defa duydum,ilk defa başıma geldi
Bizde de melekler kına yakmis denir. Heryerde farkli demek ki küçükken elimde cikinca sevinirdim. Ama bir cilt hastaligi imis bi bakterimi ne yapuyormus biryerde okumuştum .geciyor 2 güne

Çiçek tohumları da etkiliyor hurafe dediğiniz gibi .Çıplak ayakla çiçek tohumuna basmışsiniz dediğiniz gibi

Bence doktor halk arasındaki adını söylemiş. Yani “şeytan tüyü” gibi. Yoksa bir doktorun başka bir düşünce ile bunu diyeceğine inanmıyorum.

Arkadaşların da yazdığı gibi bir tür mantar bu. Benim de ellerimde olmuştu bir defa, çok hafif olduğu için doktor ilaca bile gerek görmemişti. Bir süre deterjan, dezenfektan gibi kimyasallardan uzak dur ve katı sabun kullan demişti.

Benim de kolumda olmuştu, tıbbi bir açıklaması vardı unuttum şu an ama. Geçiyor 1 2 güne. Niye ağlıyorsunuz buna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…