kızlar belki yanlış yere açtım konuyu çok özür ama böyle olan varmı diye sormak istedim benim ayaklarım nerdeyse 1 senedir davul gibi şiş dr gitmeyede çekindim ne dicemki ayaklarımmı şiş dicem sabahları felanda öyle ayakkabıya zor giriyo masa başı işim var ama hareketliyim otur kalk getir götür bilmiyorum niye böyle sizede oldumuki diye akıl almak istedim
kızlar belki yanlış yere açtım konuyu çok özür ama böyle olan varmı diye sormak istedim benim ayaklarım nerdeyse 1 senedir davul gibi şiş dr gitmeyede çekindim ne dicemki ayaklarımmı şiş dicem sabahları felanda öyle ayakkabıya zor giriyo masa başı işim var ama hareketliyim otur kalk getir götür bilmiyorum niye böyle sizede oldumuki diye akıl almak istedim
Bu ne saçmalık yav doktora gitmekten çekiniyorum ayaklarım şiş mi diyeceğim ne demek?Sağlık sorununuz orda.İlla doktora gitmek için büyük bir rahatsızlık geçirmeyi bekliyor insanlarımız.Neyinden utanıyorsunuz ayaklarınız çok mu çirkin,kokuyor mu da doktora gitmekten çekiniyorsunuz?
Doktora gidin mutlaka. Ciddi bir sorun da olabilir.
Benim de cok oturarak çalıştığım bir donem aynı sıkıntım vardı. Masanın altına yüksekçe bir kutu yerleştirip ayaklarımı üstüne uzatarak cozum bulmuştum. Tuzu falan da kes belki odem olabilir.
dizim için devlet hastanesine gitmiştim çıt çıt öter merdiven inip çıkarken dr bu kadar önemsiz bişey için mi geldin gibi bişey dedi gerçekten ağrın olunca gel dedi kapıda açıktı utandım azcık gitcem de dr acaba böyle bişey olan varmı diye sormak istedim