Ayaklarım yanıyor....

E

Elis

Ziyaretçi
belki yanlis yere actim konu ama,kusura bakmayin nereye acacagimida bilemedim,
benim sorum ,ozellikle aksamlari ayaklarimda felaket yanma hissi oluyo,hatta dokununca bile sicaklik hissediliyo,her aksam olmasa bile bikac gunde bi oluyo,bayadir boyle,suan gene bi yanma var,nedendir diye dusunurken size sormak geldi aklima,sizce neden olabilir?

aynı sorun benim eşimde de var.kış günü ayaklarını soğuk suyla yıkar.özellikle geceleri oluyor.
intten araştırabilirsin.bazı hastalıkların belirtisi olabilirmiş ama.eşimin hiçbir rahatsızlığı yok.önemli bir durum değildir inşallah...........

aynı sorun benim eşimde de var.kış günü ayaklarını soğuk suyla yıkar.özellikle geceleri oluyor.
intten araştırabilirsin.bazı hastalıkların belirtisi olabilirmiş ama.eşimin hiçbir rahatsızlığı yok.önemli bir durum değildir inşallah...........

canm cok sagolasin,evet dogru dedin bi arastiriyim ben,esinede gecmis olsun,gercekten inir bi durum....

elis mrb, benim de oluodu geçenlerde ayaklarımın altındaydı yanma. Neler oluyo derken kullandığım bir ilacın yan etkisi olduğunu anladım çünkü ilacı bırakınca geçti. Ayrıca kılcal damarlardaki rahatsızlıktan da olablilomuş. Geçmiş olsun:))

canım adet düzensizliğin var mı

elis mrb, benim de oluodu geçenlerde ayaklarımın altındaydı yanma. Neler oluyo derken kullandığım bir ilacın yan etkisi olduğunu anladım çünkü ilacı bırakınca geçti. Ayrıca kılcal damarlardaki rahatsızlıktan da olablilomuş. Geçmiş olsun:))

cok sagol canim,sanada gecmis olsun,a.s.

evet canim,bende spiral oldugu icin 3 yada 5 ayda bi olurum....

hmm anladım canım benimde vardı ahtta soğuk havada bile ben ayaklarımı duvara dayardım sabaha kadar dr. gittim buna bağladılar
benim bacaklarımda da acayip ağrılar vardı ki daha yaşım 21
neyse bir sürü tahlil yapıldı falan bişey çıkmadı şükür
bi git dr. tetkit iste

dogru dedin bitanem,gitmenin zamani geldi gercekten dayanilmaz oluyo artik,
sanada gecmis olsun canim,kotu bise cikmadigina sevindim,ilgilendigin icinde tesekkur ederim canim=)a.s.

dogru dedin bitanem,gitmenin zamani geldi gercekten dayanilmaz oluyo artik,
sanada gecmis olsun canim,kotu bise cikmadigina sevindim,ilgilendigin icinde tesekkur ederim canim=)a.s.

arkadaşım ayklarda yanma şeker hastalığı ve tiroit hastalıkları açısından önemli bildiğim kadarı ile.ben de de oluyodu.hipotiroidi şüphesi ile endokrine gitmiştim.tetkikler istendi.dr ayaklarında yanma olduğunu bana tetkiklerini gösterirken hatırlat demişti.sonuçta da gerçekten hipotiroidi teşhisi kondu.bende hipotiroidinin belirtilerini internetten okudum,kabızlık,halsizlik,soğuğa karşı duyarlılık,sinirlilik ve kilo verememe vardı.bi de geceleri sıkı sık ayaklarımı duvara filan dayıyodum ya ada yorganın dışına çıkarıyodum.

arkadaşım ayklarda yanma şeker hastalığı ve tiroit hastalıkları açısından önemli bildiğim kadarı ile.ben de de oluyodu.hipotiroidi şüphesi ile endokrine gitmiştim.tetkikler istendi.dr ayaklarında yanma olduğunu bana tetkiklerini gösterirken hatırlat demişti.sonuçta da gerçekten hipotiroidi teşhisi kondu.bende hipotiroidinin belirtilerini internetten okudum,kabızlık,halsizlik,soğuğa karşı duyarlılık,sinirlilik ve kilo verememe vardı.bi de geceleri sıkı sık ayaklarımı duvara filan dayıyodum ya ada yorganın dışına çıkarıyodum.

cok tesekkur ederim canim ilgine,a.s.evet bu sikayetler bendede var,bundan bikac ay once seker testi yaptirmistim,baska bi sebebten dolayi ama,normal cikmisti,bide tiroit yaptiriyim,gerekirse seker gene yaptiririm,bakalim ne cikacak,
sanada cok gecmis olsun canim,tekrardan sagola.s.

cok tesekkur ederim canim ilgine,a.s.evet bu sikayetler bendede var,bundan bikac ay once seker testi yaptirmistim,baska bi sebebten dolayi ama,normal cikmisti,bide tiroit yaptiriyim,gerekirse seker gene yaptiririm,bakalim ne cikacak,
sanada cok gecmis olsun canim,tekrardan sagola.s.

tamam canım ihmal etme ben bebek istediğim için sorun nedir diye araştırırken buldum tamamen kendi çabalarım sonucu tespit edildi ve şimdi ömür boyu kullanmam gereken bi ilaç verdi dr.öpüyorum seni

ayak yanması şeker hastalığının habercisi olabiliyo bi şekerini ölçtür canım

benimde uzun zamandır sadece ayaklarım yanıyo bende geçer diye bekliyorum geceleri ayaklarımı yıkıyorum olmuyo vantilatörü açıyom olmuyo klima açıyom üşüyom ama ayaklar hala yanıyo okuduklarımdan sonra hemen doktora gidicem güzel konu açmışsın elis soğola.s.

benim de yanıyor legene su koyuyorum o bıle ısınıyor o derece sıcak..ama esimin durumu benden de feci..o komple yanıyor:))

ablacım aynı durum eşimdede var gece güzdüz yaz kış farketmiyo görünürde bişeyi yok testte yaptırdı bişey çıkmadı ama yanmasına çözüm bulamadık umarım sen çaresini bulursun çok geçmiş olsun.

ayyy benim derdim bu yaaa,
güzdüzleri de geceleri de dayanılmaz,cidden ne yapmalı:sm_confused:

ya kizlar cocuklugumdan beri ben boyleyim..
ayaklarimi duvara dayar oyle uyurum..
ya da soguk bezler koyarim..
gercekten hastalik belirtisi mi bu ya :s

evet bende duymstum seker hastalıgında ayak yanması oldugunu..gecmıs olsun...

X