Fazla tuzlu yememeye özen gösterin ama tuzu da tamamen kesmeyin diyor doktorla.
Arada bir kalkıp dolaşmak çözüm olabilir.
Bir de kız bebişlerde annelerin daha çok şiştiğini görüyorum; kız mı bebeğinizin cinsiyeti.
gÜLE GÜLE SAĞLIKLA BÜYÜTMEK NASİP OLSUN.
bende 34 haftalıgım aynen benimde yüzüm şiş bu arda ızım olcek
benimde kızım olucak 30 haftalık hamileyim yüzümde ve ayaklarımda 2hafta önce inaılmaz şişlik vardı hatda akşamları yürüyemiyordum ama düzenli yürüyüş yapmaya başladım en az 1saat falan yürüyoum birde bol sıvı aldım onun için su aralar rahatım asırı tuzluda yememek lazım
Merhaba kızlar..
Benim bir sorunum var 28 haftalık hamileyim ve 1 haftadır ayaklarım ve yüzümde birden şişme oldu..
Masabaşında sürekli oturarak çalışıyorum acaba fazla hareket etmediğimden mi kaynaklanıyor bu şişlikler yoksa başka birşeyden mi ..
korkulacak birşey midir acaba sizce
Merhaba kızlar..
Benim bir sorunum var 28 haftalık hamileyim ve 1 haftadır ayaklarım ve yüzümde birden şişme oldu..
Masabaşında sürekli oturarak çalışıyorum acaba fazla hareket etmediğimden mi kaynaklanıyor bu şişlikler yoksa başka birşeyden mi ..
korkulacak birşey midir acaba sizce
Doktora gittim tahlillerin normal dedi tansiyonu muda ölçtürdü oda normal dedi
Çok oturmaktanda olabilir dedi :18:
Devam ederse büyük bir hastaneye git dedi ..
Endişe etmeme gerek var mı sizce daha kızlar ya
Benim tansiyonum normalde hep düşüktür.
Ki doktor ölçtürdüğünde yine düşüktü ki sanmıyorumda tansiyon olacağını ..
Kan ve idrar tahlili yaptırmıştı doktor normal dedi işte..
Bide bu aralar eskisinden daha fazla dolaşıyorum ve sanki şişlik eskisi kadar değil :)
yok canım dert edecek bişey yok ayakları elleri sarkıtmaktan da oluyor çok normal.ben yaşadığım şeyi kimse yaşamasın diye uyarmak istedim sadece.hepimizde oluyor böyle ödemler.hayırlı doğğumlar diliyorumDoktora gittim tahlillerin normal dedi tansiyonu muda ölçtürdü oda normal dedi
Çok oturmaktanda olabilir dedi :18:
Devam ederse büyük bir hastaneye git dedi ..
Endişe etmeme gerek var mı sizce daha kızlar ya