Ayaklarım çok ağrıyor

R

REYYAN

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi REYYAN
....dostlarım ayaklarımı yataklara koyamıyorum
hatta sığdıramıyorum ayak bileklerimle dizimin arası sızlıyor ama sadece yattığım zaman
gece yatmak istemiyorum :sinifsinif:
çünkü biliyorum yine gece çok uzun olacak tahlil yaptırdım hiç birşey yok
bilmiyorumkismile 10 kilo fazlam var acaba o sebep olurmu aynı sorunu yaşayan yada çözüm bulan arkadaşlarım yardım lütfen.olumunekankayizsmile

• Konu Sahibi REYYAN
Reyyan hanım ağrı tam nerede başlıyor nerede bitiyor ve agrıyı tanımlayın. kilo sorunu olduğunu sanmıyorum

• Konu Sahibi REYYAN
slm ilginize tkş ederim ağrı dizlerimden ayak altına kadar özellikle yürüdüğüm vede iş yapıp yorulduğum zamanlar çok rahatsız oluyorum vede bu gece hisediliyor ...boyum 164 kilom 70 sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi REYYAN
Canım halkın bildiğinin aksine her ağrı kesici değişik işe yarar bundan dolayı uzerlerinde antiromatizmal vb ibareler bulunur. size bir egzersiz yazdım özelden... bir de farmokoma bakıp ilaç önereceğim.
buraya ikisini de yazmıyorum çünkü herkesin hareket ve ilacı farklıdır. Sorularınızı özelden de sorabilirsiniz
sağlıkla kalın yerimseniben

Kas ve ıskelet Sistemi » Antiromatizmal Non-Steroidal

kullanmalısınız o ilaç isimlerini editle silerseniz sevinirim

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi REYYAN
bel fıtığmı olduğu için korse kullanmıyorum ağrı olunca termal yakı getirtim avrupadan onu kullanıyorum

• Konu Sahibi REYYAN
Kas ve ıskelet Sistemi » Antiromatizmal Non-Steroidal bu nedir bir ilaç adımı

• Konu Sahibi REYYAN
agrı kesiciler sınıflara ayrılır tatlım.. profil panona cevap yazdım

• Konu Sahibi REYYAN
Evet lütfen ilaç isimleri kullanmayalım...Bu ilk yazılı ikazdır bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…